2777
2789
عنوان

افت تحصیلی شدید بیاین عکس بدم

82 بازدید | 12 پست

به نظرتون افت تحصیلی در حد کاهش معدل از معدل ۱۹.۵۷ به معدل ۱۶.۸۰ در رشته تجربی منطقیه؟؟؟

واقعا خیلی درس میخونم ولی زبانم بده فارسیمم نمیدونستم اون روز امتحان دارم برا همون خراب کردم نخونده بودم به نظرتون چیکار کنم دارم دیوونه میشم امروز کارنامه هشدار داددن خانوادم سرکوفت نمیزنن ولی میبنمشون خجالت میکشم خیلی تلاش میکنم و به نتیجه نرسیدم💔

موفق خواهم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اندازه خودتم عزیزم..بله اوایل عادیه یکم که بگذره بهتر میشه..

دهمی؟

چیکار کنم زبانم خوب شه به نظرت ؟

از بقیه نمره هام بجز شیمی و جغرافیا راضیم 

فارسی هم که گفتم اطلاعی از امتحان نداشتم و نخونده بودم 

فقط زبانم خیلی ضعیفه مامانم میگه برو کلاس ولی خب وقت نمیکنم و به درسای دیگم نمیرسم

موفق خواهم شد

دهمی؟چیکار کنم زبانم خوب شه به نظرت ؟از بقیه نمره هام بجز شیمی و جغرافیا راضیم فارسی هم که گفتم اطلا ...

اره دهم تجربی..

باید دید ضعفت کجاست و کجا مشکل داری..

مدرسه من  بچه ها قبلا کلاس زبان رفتن ولی متاسفانه  من تو روستا بودم دبیرستان اومدم شهر.. اولین امتحان ۱۱ از ۱۴ اوردم..

کلا دانش آموزا مثلا میبینی فیزیک و‌..اینا نمره بالا زبانشون کمه..!

ولی امتحانای بعدی یکی ۲۰ یکی دیگه ۱۶‌.۷۵ از ۱۷.‌.

بابت فارسی هم نگران نباش اصلا فرصت برا جبران هست‌‌‌‌‌.‌.توی اذر اگر جبران کنی نمرات بدت حذف میشه

مدرسه ما نمونه ست بعد توی اولین امتحان شیمی ۵ تا ایروتوپ مجهول به ما داد!!!من حلش کردم خدارو شکر ولی ماشین حساب نبود حساب کنم اخرشو..

یعنی امتحان شیمی رشته ریاضی هارو دیدیم اینقدر اسون بود زدیم تو سر خودمون

شیمی تست بزن یا برا امتحانای مدرسه تشریحی مثل کتابای قلم چی کار کن..منم خودم تازه خریدم ‌‌..

یکی از بچه هامون میگفت در حد مدرسه بنفشه مارو درس میدن بعد در حد المپیاد میخوان😑😂 

جغرافیا هم اره من خودم واقعا تاریخ رو ترجیح میدم؛))

جغرافیا نکات کلیدی و تعریفات رو بخون..برا ما تجربی ها لازم نیست همه نکات رو ذره به ذره بخونیم ولی اون چیزای مهم رو معلم باید سر کلاس بگه..

من ۱۹ شدم امتحانشو

این طبیعیه برا همه پیش میاد افت تحصیلی...من خودم خیلی سردرگمم هر چقدر میخونم احساس میکنم بازم کمه..ناامید شده بودم یه مدت خیلی بدجور..

اره دهم تجربی..باید دید ضعفت کجاست و کجا مشکل داری..مدرسه من بچه ها قبلا کلاس زبان رفتن ولی متاسفان ...

اره متاسفانه منم روستاییم و هرروز مجبورم برم شهر و واسه همین نمیتونم برم کلاس زبان

موفق خواهم شد