2777
2789

هم خوابگاهی ام مشهدی هست من داشتم با اون یکی دیگ هم خوابگاهی ام که عاشق کره ای هاست میگفتم مشهد خیلی بعضیا شبیه کره ای ها هستن اگر نرفتی کره اونجا سلیقه آن پیدا میشه بعد من میگفنم اینا ایرانی هستن این دختره مشهدی می‌گفت نه اینا افغانی هستن 

یکدفعه شروع کرد که شعر شما همه شون سیاه هستن من چیزی میگم و هرچی از دهنش در اومد با داد و فریاد گفت چرا چون شما به کره ای ها توهین کردین که گفتین بربری هستن 😵‍💫 مردم شهر منم اکثرا پوست سبزه دارن از جمله خودم خیلی ناراخت شدم آخه من خیلی خیلی هوای اینو داشتم سیاه رو با تحقیر گفت و گفت مشهدی ها همه سفیدن و خوشگل منم گفتم آگر خوشگل بودن عمل نمی‌کردن گفت پولشو دارن خودش می‌دونه مردم شهر من خیلی پولدارن برگشتم گفتم ما هم پولشو داریم ولی اعتماذ به نفسشم داریم گفت آره شما همتون خسیس هستین درخالی که دیشب رفتیم بیرون دندونم درد میکرد حاضر نشد حتی من اسنپ بگیرم پیاده اومدیم خوابگاه 😑

بهد الان هی پیام میده عذر خواهی می‌کنه واقعا چی بهش بگم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عده آنقدر تو نقش فرو رفتن که اگه به پدر و مادرشون توهین کنی ناراحت نمیشن اما روی کره غیرت دارن. به غذاشون فرهنگ شون همه چیشون غیرت دارن همش هم بخاطر این گرو های موسیقی کره ایه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
درسته ولی دلم شکست واقعا جلو همه آدمایی که پشتشون بد میگه

فاصله بگیر ازش،ولی قهر نباش کم کم زابطتتو کم کن

بهترین چیز تو دنیا محبت و مهربانیه🥰 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه...

یه عده آنقدر تو نقش فرو رفتن که اگه به پدر و مادرشون توهین کنی ناراحت نمیشن اما روی کره غیرت دارن. ب ...

اصلا من اسم کره ای ها رو هم نیاوردم باورت میشه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور