2777
2789
عنوان

سوره ملک به وقت شب🙋🏻‍♀️😁😻

59 بازدید | 6 پست

1_هر کسی در هنگام شب سوره ملک را بخواند عملی زیاد، پاک و نیکو به جا آورده است و از گروه غافلان نوشته نمی‌شود💌🤭

2_هر کسی قبل از خوابیدن آن را بخواند، خداوند برای او سی حسنه خواهد نوشت و سی گناه او را پاک می‌کند و سی درجه بر درجات او می‌افزاید و فرشته‌ای از فرشتگان خدا مأمور می‌شود تا بال‌هایش را بر روی او بگسترد و او را از هر بدی و آفتی در امان بدارد تا از خواب بیدار شود و این سوره از سوی صاحبش در روز قیامت مجادله می‌کند

3_هر کس سوره ملک را بخواند او را از عذاب قبر نجات می‌دهد و به مانند فردی که شب قدر را احیا نموده به او پاداش داده می‌شود👏🏻👏🏻🥺

و کلی خواص دیگه 

در آخر به این سوره میگن نجات دهنده😇 بخونید و لذت ببرید خودم با صدای اسلام صبحی می خونم عالیه❤❤

ببخشید میشه یه سوال بپرسم ؟تروخدا مسخرم نکنید!من بعضی‌ وقت که دراز کشیدم موقع خواب تو‌خلوت خودم همبنجور دراز کش که غرق افکارمم سوره ای چیزی میاد به ذهنم میخونم ،مثلا الان شما اسم‌سوره ملک آوردی میرم سرچ میکنم همینجوری تو دلم شروع میکنم  خوندن،بعد اینکه من تو حالت دراز کشم اشکال داره؟گناهه یعنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید میشه یه سوال بپرسم ؟تروخدا مسخرم نکنید!من بعضی‌ وقت که دراز کشیدم موقع خواب تو‌خلوت خودم همبن ...

والا نمی دونم🤷🏻‍♀️😂

ولی میگن باید بشینی رو به قبله و با وضو و حجاب باشی بخونی

سلام شما حس ششمی هستین میشه لطفل سوالام رو جواب بدین از ته قلبتون حس کنید و بهم بگید من امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا(س) درباره خودم هم هرجی حس میکنید بگید