2777
2789
عنوان

مامانم تازه جراحی شد

199 بازدید | 10 پست

بچها مامانم این مدت مریض بود و بعد بخاطر یه سری شرایط خونه مامانش تحت مراقبته اونه و منم که دارم همه چیو باهم هندل میکنم همزمان بدبختی های خودمو اتفاقایی ک افتاد و گردوندن زندگی و همه چی با منه و حتی درک کردن شرایط روحی بقیه و خب من اینهمه کار انجام میدم مامانم یه بار تشکر تا حالا نکرده یه بار نگفته حواسم به توام هست میبینم ک زحمت میکشی بعد خواهر ناتنیش دو بار فقط تا بیمارستان رسونده صدبار گفته خدا خیرش بده چقد ادم خوبیه چقد زحمت کشید واس من :/

بعد من زنگم بهش میزنم حداقل تلفنی صداشو بشنوم به بهونه های مختلف قطع میکنه انگار نمیخواد حرف بزنه

من واقعا از دستش ناراحتم و دلمم نمیخواد بیان کنم بخاطر اینک یه ذره معرفت داشتن چیزی نیس ادم توضیح بده 

واقعا من توقع زیادی دارم؟ 

عزیزم بعضی ها زبونشون به گرمی و مهر نمیچرخه 

ولی تو کار خودت رو انجام بده 

تاثیرش رو روی همون مشکلاتی که گفتی میبینی

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بعضی ها زبونشون به گرمی و مهر نمیچرخه ولی تو کار خودت رو انجام بده تاثیرش رو روی همون مشکلاتی ...

من حتی بیش از توانم دارم کار انجام میدم ولی واقعا خسته شدم از اینک من تازه اول جوونیمه کل عمرم و همه چیم رو دارم پای اینا میزارم نه میبینن نه میفهمن نه قدر دانن تازه بدونه هیچ حمایت مالی و عاطفی منم ادمم خب

من حتی بیش از توانم دارم کار انجام میدم ولی واقعا خسته شدم از اینک من تازه اول جوونیمه کل عمرم و همه ...

من به اندازه تک تک زحماتی که کشیدی ازت تشکر میکنم دختر خوش قلب

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .