2777
2789
عنوان

یک شوهر خوب چه ویژگی هایی داره ⁉️

297 بازدید | 36 پست

خانما یک شوهر خوب چه ویژگی هایی داره ⁉️ 

نیاین بگین خوشتیپ و چشم رنگی و قد بلند و ... منظورم از لحاظ اخلاق و رفتار هست

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

ب نظر من شوهر باید زشت باشه

شوهر خوشگل مال مردمه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهربون پر تلاش حمایتگر خاونواده دوست .در کل نمیزارع اب تودل خانوادش تکون بخوره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
امنمهربونموقع عصبانیت خودشو کنترل کنه و داد نزنه

خب داد بزنه بهتره که بزنه سیا و‌کیودت کنه

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

دروغگو نباشه باهات روراست باشه چیزی برای پنهون کردن از تو نداشته باشه،خسیس نباشه نسبت به خونوادش حس مسئولیت داشته باشه اولویت اولش تو باشی واز همه مهمتر عاشق زنش باشه وبه دیگر زنا ترجیح بده تورو وارزش واقعی تورو ببینه