2777
2789

سلام خانما لطفا کمک کنید من 4تا جنین فریز داشتم اما وقتی از فریز دراوردن اصلا رشد نکردن دکتر میگه بجا پیشرفت پسرفت کردن میگه احتمال مشکل ژنتیکی خیلی بالاست دارم دیوونه میشم چکار کنم ؟😢

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرید آ گفتن هست 

ای وای منم 4 تا جنین فریز با کیفیت معمولی دارم ممکنه از منم از فریز در نیان . این سری کنسل شدی؟

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
ای وای منم 4 تا جنین فریز با کیفیت معمولی دارم ممکنه از منم از فریز در نیان . این سری کنسل شدی؟

اره کنسل شد گفتن بجای پیشرفت پسرفت کردن

اره کنسل شد گفتن بجای پیشرفت پسرفت کردن

یعنی یه روز قبل از انتقال از فریز در میارن اگه رشد کرد روز بعد انتقال میدن 

یعنی یه روز قبل از انتقال از فریز در میارن اگه رشد کرد روز بعد انتقال میدن 

دو روز قبل انتقال دراوردن برام ولی  میگه پیشرفت نکردن

دو روز قبل انتقال دراوردن برام ولی  میگه پیشرفت نکردن

خوب چرا همون جنین های سه روزه رو برات انتقال ندادن گذاشته به مرحله بلاست برسن بعد انتقال بده کاش انتقال میدادن اخه تو بدن جنین ها بهتر رشد میکنن 

سلام .منم سه تا جنین سه روزه فریز شده برام گذاشتن .شش هفته گذشت امروز رفتم که قلبشو ببینم گفتن ساک رشد نکردن و بتام اومد پایین.منم سیکلم کنسل شد داروهامو قطع کردن.نمیدونم دوباره کی باید برم برای انتقال.نمیدونم ایراد از کجا بود😢😢😢😢

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اسارتر میدونم چندسال گذشته ولی چیشد چکار کردن جنینات از فریز در نیومدن چکار کردی بالاخره

سال ۹۷ رفتم با دکتر نصر تخمک کشی و انتقال دادم جنین ۳ روزه و خداروشکر گرفت بار اول