2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بهش بگم🤔😐❤

70 بازدید | 15 پست

از صبح تا شب کار بوده

بعدشم باشگاه 

اصلا نمیاد با من حرف بزنه خب منم درک میکنم که نمیتونه با من چت کنه ولی آخر شبا که میتونه

پیام ساده دادم گفتم دیگه امشب منتظر آنلاین شدن من نباش وقت خوابه فعلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی شب هم پیام نمیده این پیامت بی معنیه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بحث اولویته دیگه

یه پیام سلام خوبی چند ثانیه بیشتر وقت نمیبره

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

منم با یکی آشنا میشم

الان

تا بعد از ظهر سرکار هست

بعد از ظهر باشگاه داره می‌ره اونجا

ساعت نه میرسه خونه ولی تا شام میخوره خودش ساعت ده پیام میده

ولی من همیشه خستم چون صبح سرکار میرم بعد از شهرک کلی کار دارم

ولی کن خودتو مشغول کن برات مهم نباشه 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

وقتی شب هم پیام نمیده این پیامت بی معنیه

خب بهش گفتم

گفتم ما که اصلا وقت نمی‌کنیم من با این که درس دارم کنکوریم ولی بازم شبا پیام میدم میگم هستم

گفتم اصلا بیا با هم حرف نزنیم تا چند سال

میگه نه

بعد در طول ۲۴ ساعت ۳ پیام به هم نمیدیم

بحث اولویته دیگهیه پیام سلام خوبی چند ثانیه بیشتر وقت نمیبره

در طول روز در ۲۴ ساعت شاید ۴ الی ۵ پیام بهم بدیم اونم من زود جوابش میدم اون میره بعد ۴  ۵ ساعت البته کار داره

ولی خب آخر شبا کار نداره

در طول روز در ۲۴ ساعت شاید ۴ الی ۵ پیام بهم بدیم اونم من زود جوابش میدم اون میره بعد ۴ ۵ ساعت البته ...

اخر شبا مسیج میده یا نه؟؟ 

زنگ چی؟ 

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

خب بهش گفتمگفتم ما که اصلا وقت نمی‌کنیم من با این که درس دارم کنکوریم ولی بازم شبا پیام میدم میگم هس ...

تماس چی؟؟دارین؟چنددقیقه در طول روز مکالمه دارین؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

منم با یکی آشنا میشمالانتا بعد از ظهر سرکار هستبعد از ظهر باشگاه داره می‌ره اونجاساعت نه میرسه خونه ...

آخه اصلا خودش اصرار داشت که دوباره بعد ۱ سال با هم حرف بزنیم

اصلا هرچقدرم کار داشته باشی

الان خودم کنکوریم

میام ازصبح تا ظهر مدرسم

بعدشم نمیخوابم میگم شب وقت کنم پیام بهش بدم میخونم تا ۸  ۹ شب

بعدش اون نمیاد

بحث بحثه اولویت و احترامه 

بعضی وقتا آرهبعد الان میدونه من ناراحت میشم ولی نمیاد آنلاین بشهنه زنگ نه

اون نمی‌خواد تو درس بخونی و بری دانشگاه ..واسه همین میگه ارتباط داشته باشیم .در ضمن آدم قحط بود با فامیل رل زدی ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بعضی وقتا آرهبعد الان میدونه من ناراحت میشم ولی نمیاد آنلاین بشهنه زنگ نه

بعضی وقتا؟؟ 

این چه رابطه ای هستش که زنگ نمیزنه صداتو بشنوه

ببین منم با شریک عاطفی قبلیم همین مشکلو داشتم زنگ نمیرد پیام نمیداد بعد دو روز یه پیام میداد میرف بهش میگفتم چرا؟ میگف سرم شلوغه و فلان

بعدها گندش درومد که یارو خیانت کرده حتی یه روز پیام داد گف دارم نامزد میکنم عمدا اینکارا رو کردم تا خودت بری

اینو گفتم که بدونی من تجربم بیشتر از توعه اگه کسی تو رو واقعا بخواد یا اولویتش باشی همیشه یه گوشه از وقتشو برات خالی میکنه یه زنگ چیه که اونم ازت دریغ کنه اخه

ببخشید واقعا نمیخواستم ته دلتو خالی کنم ولی چون خودم این راهو رفتم نخواستم تو مثل من بشی هرچی زودتر خودتو خلاص کن تا بیشتر وابستش نشدی، منکه شیش ماه باهاش بودم داغون شدمااا داغون