2777
2789
دکتر گفت چه بزنم چه نزنم فرقی در حالت چشمم نداره و بعد اینکه نمیخوام عادت کنم به عینک در مواقع ضروری ...

بسمارستان فوق تخصصی خاتم الانبیا برو مخصوص چشمه اما خوب شلوغه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا گل های فرش همش داره تار تر میشه جلو چشمم

منم همینجوریم 

بهم گفتم تا 20 سالگی باید ثابت بشه نشد 

گفتن تا 25دیگه ثابت میشه اوندفه رفتم 

25 صدم یه چشمم و نیم دهم یه چشم دیگم 

ضعیف تر شده بود 

شوهرم میگه اگه ثابت شد بریم عمل کنیم 

ولی خب نمیدونم ثابت شده یا نه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
۲ یا ۲/۵

عزیزم عینک خوب بگیر 

بعضی اوقات عینکی که عدسیش خوب نباشه باعث ضعیفی چشم هم میشه 

من سال اول یه عینک خریدم ۶۰۰ سر دوماه نشد که چشام ضعیف شد 

ولی خب باز پارسال یه عینک خریدم ۴ میلیون هنوز که هنوز هست چشام ضعیف نشده

عسل خانم هستم 🥳

جدیدا مدام عینک می زنی؟

مگه مدام عینک بزنی چشمت ضعیف تر میشه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اره زیاد میزنم ولی مدام نه

ببین منم چشمهام ضعیفه سالها عینک نزدم هی ضعیفتر شد الان دکترگفت مرتب بزن چشمهات ضعیفترمیشه 

دوشالیه مرتب می زنم الان جوری چشمهام به عینک عادت مرده که نزنم حس می کنم خوب نمی بینم وهمه چیز تاره ....

می دونی چرا؟چون باعینک خوب می بینم وقتی نمی زنم می فهمم چقدر چشمهام ضعیفه واذیتم 

قبل نمی زدم فمر میمردم دنیا همون شکلیه دیگه😁😂

کاش بشه عمل حذف عینک بکنیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم عینک خوب بگیر بعضی اوقات عینکی که عدسیش خوب نباشه باعث ضعیفی چشم هم میشه من سال اول یه عینک خر ...

ینی چون عدسی عینک کوچک بوده چشت ضعیف شد؟! 

ینی چون عدسی عینک کوچک بوده چشت ضعیف شد؟!

من پیش بینای سنج رفتم چند مدل عدسی نشونم داد 

من. اولش ارزون ترینش رو گرفتم ولی خب موقعی جنس عدسی خوب نباشه باعث ضعیفی چشم هم میشه ، این حرف رو بینایی سنج بهم گفت 

فرقی به کوچکی و بزرگی عدسی نداره 

عسل خانم هستم 🥳