2777
2789
عنوان

یه زمانی خیلی بی پول بودم

253 بازدید | 22 پست

من خونوادم وضعیت مالی جالبی ندارن

خودم شاغل بودم سال های ۹۵ ۹۶ حدود ۵ میلیون حقوق داشتم 

۱۰میلیون قسط میدادم 

اون ۵ تومنم برا اینکه جور کنم بیشتر کار میکردم 

عملا هیچی برا خودم نمیموند همش میرفت تو حساب بانک

ولی میتونستم زنده بمونم و زندگی کنم هر چند که خب چشامو رو خیلی چیزا میبستم 

الان وضعم خوبه ها. ماهانه بیشتر از ۲۰۰ درامد دارم ولی خب اینو مدیون اون روزای بی پولیم هستم که سرمایه گذاری کردم‌

حالا اومدم نینی سایت باز کردم یکی نوشته شوهرم ۱۵ میلیون ماهانه پول میده کم میاد 

اون یکی نوشته وای سیسی حق داری منم ۱۰۰ میلیون از خونوادم میگیرم نمیدونم چطور بگم کمه😑😂 

خدایا خودت ببین چقدر بین بنده هات فرق هست. 

مدیریت ندارن 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شما نعمت مدیریت رو دارید که استارتر اون تاپیک نداشت

شما خودکنترلی و اراده بالایی دارید که خیلی از افراد ندارن

😄😍😍

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شرایط زندگی آدما با هم فرق میکنه، مقایسه شما اصلا درست نیست

خب چرا درست نباشه؟ یکی ده تومن قسط میده کار میکنه بدبختی میکشه 

یکی هم رفته فقط درس میخونه خرجشو یکی دیگه میده پول مفت میزاره تو جیبش ولی همچنان ناراحته که کم اومد

اول اینکه واقعا برات خوشحالم و بهت افتخار میکنم🩷بعدشم خوشگلم الان با سال ۹۵ ۹۶ خیلی فرق کرده ماهم اون سالا با ۲۰-۳۰ تومن عروسی گرفتیم ولی الان ماهی ۴۰ تومن فقط قسط و اجاره میدیم یه زن که خرج خونه نمیده با ماهی ۷-۸ تومن کارش راه میفته اگه قناعت کنه تازه پس اندازم میشه

صدمیلیون کمش بوده🤦🏻‍♀️والامابابرجی ده میلیون میگذرونیم🥺دوتابچه مدرسه ای ومستاجری

انشالله شرایطت بهتر میشه 

گفتم دیگه من یه زمانی با برجی ۵ تومن ۱۰ تومن قسط میدادم 

روزگار همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه که عوض میشه به شرطی که خودتونم یه تکونی بدید

عوضش تو پیشرفت کردی ولی اونا مدام تو یه نقطه می مونن

آفرین بهت 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️