پادری رو بردار .شبا بزار تو نایلون بزار پشت در خونه اونها رفتن دوباره بنداز
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چاره نیست .یه چند بار نزار .و تایم بیرون اومدن .سریع برو درو باز کن و ببینشون ..اگر دیدی پاشو گذاشته رو پادری شما .بگو فلانی مثل اینکه از پادری ما خیلی خوشت اومده .هزینشو بدید عین واسه خودم برا شما بگیرم .پاهای مبارک و نزاری رو پادری خونه ی ما
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
بله قبلا یکی دوسال پیش اون موقع هنوز مامانش طلاق نگرفته بود
آهان خب، پس احتمال زیاد اتفاقی شده امایه بار که باز متوجه شدی، سریع برو بیرون انگار که میخوای جایی بری، و اتفاقی دیدی.... بگو عزیزم لطفا کفشاتو رو روی پادری نپوش، ما پامون رو میذاریم روش و بعد میریم داخل. (طوری که پدرش هم متوجه شه)