2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من میگن دهاتیه چند نفر گفتن

موهات صاف ولخته یا وز شده و نامرتبه؟ ببین عزیزم این روزها هرکی موهاش بلنده با کراتین  واحیا زیبا نگهشون داشته به همین خاطر میگن موی بلند قشنگه..وگرنه موی بلند اگر به هم ریخته وموخوره و نامرتب باشه میشه خمونی که زنداییت گفته

پارسا پسرمامان😍
خیلی مفید و کامل و قشنگ توضیح دادیهمیشه سلامت باشی 🤍🤍🤍 روغن تراپی رو چقدر بذارم بمونه ، به ریشه ه ...

به ساقه موهات روغن نارگیل یا ارگان بزن

به ریشه موهات روغن بادام 

بعد موهات ماساژه بده با انگشات

ولا عزیزم بگم شامپو چی میزنم خندهت میگیرم

همین شامپو ایرانی بازاری گاهی گلرنگ میزنم گاهی پرژک😁

اما حتما یه چکاب کن ببین کمبود ویتامین نداشته باشی

چون کمبود ویتامین دی

یا مشکلات تیرویید مثل کم کاری یا پرکاری

یا مشکلات مثل تنبلی  تخمدان کیس این چیزا

اینا باعث ریزش مو میشه

خیلی ببخشید زررررررر مفت زده

از حسودیش گفته

پس این همه دختر خوشگل خوشگل مو بلند کین نکه همه از دهات آمدن یا توریستن ( البته که هممون رگ و ریشمون به دهات میرسه و اصلا بد نیست فقط به خاطر لفظ اون خانم گفتم )

تازه این همه دختر و خانم که میرن هذینه های میلیونی میدن موهاشون و اکستنشن کنن چی 

25سالمه6ساله کوتاه نکردم

اها

عه هم سنیم 

موهای منم تقربا تا کمرم بوذ تابستون کوتاه کردم پیشمونم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

به ساقه موهات روغن نارگیل یا ارگان بزنبه ریشه موهات روغن بادام بعد موهات ماساژه بده با انگشاتولا عزی ...

عزیزم گاهی کف سرم میخاره و گاهی درد میکنه و ریزش 

آز دادم آهنم ۶۶ هست 

ولی برا تنبلی جدیدا سونو نرفتم اما فکر نمی‌کنم تنبلی داشته باشم چون پریودام سر موقع س 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اهاعه هم سنیم موهای منم تقربا تا کمرم بوذ تابستون کوتاه کردم پیشمونم

ولا من خواستم موهام کوتاه کنم بابام نذاشت

حالا دارم متاهل میشم ایشون نمیذاره

تو تابستونا ادم یه کم اذیت میشه

عزیزم پشبمونی نداره دوباره بلند میشه وااسه تنوع خوبه

اصلن غصه نخور 

من احتمال اینکه در اینده کوتاه کنم هست 

استفاده کن شبها موهات ببافت بخواباینجوری موهات کمتر موخوره میگیره

مرسی گلم 

خیلی خانومی و مهربون🥲🥰😘

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره