2777
2789
از صب میگم شاید زشتم شاید خوشگل نیس

زن دایی چه پوحیه که حرفش باعث شده احساس زشتی کنی .. هیچ زن داداشی چشم دیدن خواهر شوهر رونداره تو که دختر خواهر شوهری ...والله من ببینم یکی موهاش بلنده تا کمر و بیشتر عششق میکنم ..خودمم موهام فر تا کمرم بود اما چون موخوره گرفتم مجبور شدم کوتاه کنم 😭😭

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شاید کوتاه کنم حس بدی بهشون دارم

خواهشااااا کوتاه نکن .اتفاقا گیس بافت بزن خوشگللللل 😍😍😍🤩🤩کاش موهای تورو من می‌داشتم الاننن  

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

گیس بافت چجوریع 

کلی رو موهای بلند میتونی مانور بدی و حرص اون زن دایی حسودتو در بیاری 

مرسی ک گفتی عزیزم

❣️🌷

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بچه ها خیلی قلبم شکست ولی واقعا جدی گفت

شاید واقعا منظور بدی نداشته 

من هم از موی خیلی بلند خوشم نمیاد 

به نظرم تا وسط کمر خیلی قشنگ تره

تا روی باسن زیاد جالب نیست

البته این موضوع کاملا شخصیه

زن دایی همون زن داداش حسوده  مامانته که میخواد عقده هاشو سر تو و مامانت خالی کنه

برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود ماماناhttps://rubika.ir/shinionkodak

چیکار میکنی رشد قدی دارن موهای من اصلا رشد قدی نداره شاید سالی ۲سانت رشد قدی داشته باشه

من مثلا سالی یبار 5 سانت 10 سانت کوتاه میکنم 

رشد مو و.....بیشتر ژنتیکی هست فکر میکنم

البته گروه ویتامین ب برای رشد مو خوبه 

من خیلی هم حساسم 

تا الان اندازه موهای سرم شامپو عوض کردم 🤦🏼‍♀️

با هر کدوم یکم بریزن دیگه میذارم کنار 

عاخه ریزش مو ندارم و..... 

رسیدگی مهمه عزیزم 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد