2777
2789

هدیه میخرم براش راجب درسش و چیزایی ک دوست داره تشویقش میکنم درس بخون مثلا دکتر شی و قصه راجب بچه ای ک درس نخونه میگم ولی بازم هیچ اصلا علاقه ب انجام تکلیف نداره حنجرم دیگه درد می‌کنه خسته شدم تورو خدا راع حلی داستانی انیمیشینی چیزی راجب بچه ای ک درس نخونه یا هرچیزی و راه حلی که تاثیر گذار باشه بهم بگید کم آوردم میترسم از ایندش😭😭🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه داشته باشه نداشته باشه بالاخره باید ۱۲ سالو بخونه. ولش کن گیر نده بهش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

تکلیف نمی‌نویسه معلمش پیام میده میگه گوش نمیده سر کلاس و...

بشین باهاش حرف بزن بگو ببین، برو کل مدرسه رو بگرد میبینی هیچکی از مشق نوشتن لذت نمیبره . من درکت میکنم که فعالیت جالبی نیست و خسته میشی ولی چاره نیست. از اول تاریخ آموزش همین اش بوده و همین کاسه. مجبوری کاری که دوست نداری انجام بدی.

اگه بخودش نیومد، چیزی که خیلی حال میکنه باهاش بکیر. گوشی تبلت بازی کامپیوتری...هرچی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

باید پابه پاش بشینی  تکالیفشو انجام بده و باهاش کار کنی. هر چند عادت میکنه ولی اگر بیخیالش بشی اونم بیخیالتر میشه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️