2777
2789

ما ۲ سال و‌نیم پیش عروسی گرفتیم…نه سکه ب ما داد نه فضل نه کادو( شوهرم خودش صوری از طرفشون صدا زد)

چند ماه بعد از عروسیم دعوتشون کردم خونمون شام کلی تذارک دیدم دست خالی پاشدن اومدن 

الان بچم ۴ ماهشه هیچی کادو یا چشم روشنی ب بجم ندادن در صورتی واسه پسر جاریم پلاک طلا و زنجیر خریدن…

پدرشوهرم خیلی پولداره فقط امسال ۱۷ میلیارد پسته فروخته

من یه اخلاقی دارم خیلی کم توقع ام هیجوقت گله نمیکنم ب روشون نمیارم اینا فک کردن هرچی کم محلی و بی احترامی بکنن من باز همون عروس خوب و ساکت ام پس اهمیتی نداره براشون ولی جاریم ازینایی ک مدام قهره و باد و منت و فیس افاده داره واسشون اونا هم ازش میترسن بهش نمیگن بالا چشت ابروعه…

بنطذتون منم قهر کنم ؟؟چجوری ب گوششون برسونم ک دلیلم چیه

دوست ندارم خودمو جلوشون کوچیک کنم بگم واسه بچم کادو نیوردین 

خواهش مییییکنم لایک نکنید.😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط تو کف ۱۷ میلیارد پسته هستم که از کل زندگی ما بیشتره. زمین باغشون چند هکتاره؟

شاید خسیس هستن.بعضیا چون زیاد سختی کشیدن وقتی پولدار هم بشن چون ذهنشون فقیره همون طوری زندگی می کنند.

شاید کادوی جاریت هم برادر شوهرت خریده داده اونا بدن.

همیشه اون عروس سلیطه ها رو تاج میکنن میزارن رو سرشون

اره قهر کن

والا تو این گرونی نامردیه یکی ببره بخوره یکی نه

اگه رفتارشون با اون عروس هم این مدلی بود می‌گفتم بیخیال

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من فقط تو کف ۱۷ میلیارد پسته هستم که از کل زندگی ما بیشتره. زمین باغشون چند هکتاره؟شاید خسیس هستن.بع ...

اره بخدا ۱۷ تومن دقیق پسته فروخت نمیدونم چند هکتاره

خسیس نیستن زنش مدام خرید میکنه واسه خونه اش ماشین مدل بالا میخرن خرج میکنن بریز بپاش

نه تازه سوپرایزش کردن نشون منم دادن کاذو رو قبلش

همیشه اون عروس سلیطه ها رو تاج میکنن میزارن رو سرشوناره قهر کنوالا تو این گرونی نامردیه یکی ببره بخو ...

بخدا جاریم یه کارایی میکنه هیچی بهش نمیگن اگه من میکرذم خشتکو رو سرم میکشیدن

تجربه کردم ک میگم 

بخدا جاریم یه کارایی میکنه هیچی بهش نمیگن اگه من میکرذم خشتکو رو سرم میکشیدنتجربه کردم ک میگم

میدونم 

ولی ببین یهو نمیتونی مثل اون برخورد کنی از کم شروع کن 

فردا پس فردا بین بچه ها هم فرق میزارن و تو روحیه بچت تاثیر می‌زاره 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........