2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

105 بازدید | 26 پست

شوهرم تو مغازشون یه خانم براش کار میکنه ،شوهرم صاحب کارشه، خود خانمه گفته متاهلم ولی من شک دارم، یه جورایی دست راست همسرمه تو محل کارش خیلی دلسوزانه کار میکنه و با معرفته، قیافه هم نداره اصلا دیدمش، حتی اشپزی هم میکنه گاهی اونجا، شوهرم یه کار دندون پزشکی داشت خیلی وقته و یه ذره خطرناک بود کارش و هر دکتری براش انجام نداد، خیلی استرس و ترس داشت، من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم برم، صبح رنگش عین گچ بود، این خانم بهش میگه چی شده ، اینم میگه دندون پزشکی میخوام برم و اگه کارشو درس انجام نده دکتر ممکنه غش کنم یا حتی بمیرم، اینم گفته میخوای همرات بیام، اینم گفته باشه , رفته باهاش، شوهرم اومد خونه گفت فلانی رو بردم با خودم ،منم خیلی ناراحت شدم ، گفتم چرا بردیش نترس نمیمردی، گف ممکن بود بمیرم کسی باشه جمعم کنه به شما اطلاع بده، منم گفتم نترس نمیمردی یعنی تو دندون پزشکی کسی نبود جمعت کنه، اونم دیگه شروع کرد که آره تو حاضری من بمیرم ، من نون تونو میدم بعد میگی بمیرم ، اون دختره من نونشو میدم از رو معرفت این کارو کرده، من نون شمارو میدم حاضرید بمیرم، باز به معرفت اون ، به شوهرم اعتماد دارم ولی از حرفای اخرش خیلی ناراحت شدم که گفت اون معرفت داره تو حاضری من بمیرم ، یه موی اونا می ارزه صدتای شمارو، آخرم به بچم گف مامانت مرد، برات مامان جدید میارم ، خیلی ناراحتم خیلی، شاید دختره منظوری نداشته ولی اخه به تو چه ، اینم بگم شوهرم فحشم زیاد میده بهش وقتی کارشو درس انجام نده ، ولی از اون طرفم راحتن باهم، اگه دختره بیرون تصادف میشد چیزیش میشد صدتا صاحاب پیدا میکرد ،اصلا شوهر دختره راضی بوده، الان هم قهر کرده میگه برو خونه بابات ولی نمیرم ، منم قهرم باهاش

با شما 

اون خانم هم نیت خیری نداره 

چه دلیلی داره بره اصلا 

اره نرو خونه پدرت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت که خیلی داغونه شکی تو این نیست

ولی اولا این داغون آش دهن سوزی نیست بقیه دنبالش باشن خودت میگی زنه رو فحش میده!

بعدم مشکل از ترسو بودن شوهرته

اگر میخواست خیانت کنه فک میکنی واقعا بهت میگفت با فلانی رفتم؟

تو گیر دادی چرا رفتی چرا بردی نمیمیردی

اونم گفته به بچت که مامانت بمیره مامان جدید میارم

کل کل و بحث بوده دیگه

ولی خیلی شوهر افتضاحی داری واقعا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وقتی تو وقت نداری باید بمیره همینی که هست یا وقت بزار‌ زندگی کنیا بقیه زندگی میکنند

یعنی چی؟ با بچه های یک ساله بلند میشدم میرقتم باهاش؟ اون خیلی ترسوعه به من چه ، خیلی گندش کرده بود ، یه ابمیوه میخرید میرفت

چه لزومی داره اون خانوم براش آشپزی کنه؟؟این همه ادم تنها میرن دندانپزشکی کدومشون مرده؟؟من اصلا حس خو ...

واسه کل کارگرای اونجا اشپزی میکنه اونم گاهی، منم اصلا خوشم نمیاد از این راحت بودن