2777
2789
عنوان

خانوما شما باشید چیکار میکنید

108 بازدید | 11 پست

فکر کنید شرایط مالیتون بعد از مدت ها الان خوب و پایداره. همسرتون هم دوستتون داره و مهربونه

یه پسر چهار ساله هم دارید.

همسرتون اصرار کنه که یه بچه ی دیگه بیارید 

ولی شما از بارداری و زایمان طبیعی دوباره بترسید و دلتون نخواد باز بچه دار بشید. چیکار میکنید؟ 

از یه طرف عذاب وجدان دارید که خب تک فرزندی برای بچه ام خوب نیست و زیادی تنهاست و خب همسرتون هم خق داشته باسه باز بچه بخواد

از یه طرف هم اصلا دلتون بچه نخواد

اقدام برای بچه بعدی

فاصله سنی زیاد باشه خوب نیست

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم اجازه میدادم بیاد. تا خدا نخواد اتفاقی نمی افته 

بجه هم به دنیا بیاد مهر خودش رو میاره

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

من همون روز اول که پسرم ب دنیا اومد انقد ک سختی کشیدم هروقت همسرم میگ یه دخترم بیاریم با اینکه میدونم خیلی دوس داره ولی گفتم ک تا اخر عمرم دیگ بچه نمیارم . چون بیشترین کسی ک اسیب میبینه خودمم و خودمو فدای شوهر و بچه نمیکنم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

همینارو ب همسرت بگودلت نخواد نمیتونی سختیاشو تحمل کنی

برای خودم نیستو داشتم درد و دل جاریم که تو تاپیک قبل هستو به خواهرم میگفتم اونم سفره دلشو باز کرد اینا رو گفت

پسرش خیلی پسر اذیت کن و لوسیه. از یه طرفم خیلی تک و. تنهاس. من میگم از بس تنها خودسو دیده انقدر وابسته و لوسه. خودشم بچه خیلی دوست داره. بچه ی بقیه رو میبینه ذوق میکنه ولی از زایمان میترسه. سر اولی چشمش ترسیده 

خودش زایمان طبیعی میخواد که اندامش زود برگرده( مربی رقصه) ولی از یه طرفم زایمان قبلش خیلی سخت بوده و ترسیده

منم یه بچه یه دیگه می خوام ولی از بارداری و زایمانش میترسم

حوصله شود دارم ولی اگه بخواد این بارداریم مثل قبلیم باشه که من داغونم بهش فکرم میکنم یه جوریم میشه...

منکه منتظر می مونم تا یه روز ناخواسته باردار بشم😂چون به من باشه نمیارم نه اینکه نخوام واقعا تحمل دوران بارداری برام سخته بچه داری برام آسون تره