2777
2789

خسته شدم دیگه. 

چهار پنج ساله که عقدم 😭

قبلا بیرون خونمون نما کردیم فقط مونده داخلش 

اونم  می‌خوایم آشپزخونه کابینت هاش عوض کنیم و ماربل بزنیم و سرامیک کف پذیرایی و آشپزخانه مونده با کاغذ دیواری و کمد دیواری و تی وی وال

سه چهار ماهه با مامانم همش التماسش میکنیم میگیم زودتری خونه ات رو تعمیر کن مگه قرار نیست تا عید عروسی بگیریم دیگه وقتی نیست همه چیز گرون میشه  میگه نه همش ده روز کار داره😏😏😏😏😏گولم‌میزنه 

خونوادشم همش بهش میگن 

بخدا قلبم داره میترکه از غصه پنج ساله عقدم 😭😭😭😭

هر روزززز بهش میگم هر روز همشم میگه باش خیلی نامرده خیلی... میترسم بشه بعد از عید آخه دختر داییم هم عید عروسیشه من ۲۰ سالمه دختر داییم۱۸ دلم نمیخواد اون زودتر بشه 😭😭😭😭

خدایی بنظر شما ده روز کار داره؟؟؟

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۲۰ سالته ۵ سال عقدی و زن ی همچین مرد گشادی شدی؟کلاهت پس معرکست 

به خودتون رحم کنید بابا

من ۲۰ سالمه میگم هنوز بچم حتی واسه رابطه عشقی

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

۲۰ سالته ۵ سال عقدی و زن ی همچین مرد گشادی شدی؟کلاهت پس معرکست به خودتون رحم کنید بابامن ۲۰ سالمه می ...

با دختردایی ش هم رقابت داره ‌تو زود عروسی کردن ...... مشخصه دیگه کل زندگی رو همین می بینه فقط

با این تاپیک قشنگ حس کردم ۶۰ سال قبله ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو نگران خونه ای یا اینکه زودتر عروسی بگیری

هر دو باهم هست دلم میخواد زودتر عروسی بگیرم تا قبل از عید 

خونه هم اول تعمیر باید بشه 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

با دختردایی ش هم رقابت داره ‌تو زود عروسی کردن ...... مشخصه دیگه کل زندگی رو همین می بینه فقطبا این ...

دقیقااااااااا منم😂😂😂زندگی رو تو زود تر عروسی کردن میبینن من همچین افرادی میبینم تو دلم میگم تر زدی به زندگیت عزیزجان 

هزارتا ملاک دیگه هم هست مرد مسعولیت پذیر صادق تلاشگر و .... اینا فکرشون دنبال زودتر عروسی کردنه خخخ 

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

چرا اینقدر زود ازدواج کردی بعدم ۵ سال عقد موندی برای یه ماه اینور و اونور خودتو اذیت نکن

نه دقت نکردی که ‌..... کاپ قهرمانی زود عروس شدن رو میدن به دختر داییش آخه .....

از ۱۴،۱۵ سالگی داشته تلاش میکرده برای کاپ قهرمانی .... حیف نیست واقعا ببازه ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا اینقدر زود ازدواج کردی بعدم ۵ سال عقد موندی برای یه ماه اینور و اونور خودتو اذیت نکن

نمیتونم قلبم داره می ترکه مشکل اینه حتی شروع نمیکنه به جا به جایی یه آجر 😭😭

نه دقت نکردی که ‌..... کاپ قهرمانی زود عروس شدن رو میدن به دختر داییش آخه .....از ۱۴،۱۵ سالگی داشته ...

بهتره چرت نگی