2777
2789

اخه چجور دلشون میاد دخترم همش گلایه میکنه بغل دستیم دهنش بو میده زنگ اول حالم بد میشه نگید جاشو عوض کنه تازه جاشو عوض کرده نفر قبلی بنده خدا صورتش ماه گرفتگی داشت گفت من کنارش نمیشینم از شانس اینم سرما خورده میگه بینیشم کثیفه همیشه بهش ماسک دادم گفتم زنگ اول ماسک بزن تا بو نفهمی 

چکار کنن یه سری بچه هه صبحونه نمیخورن لابد

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید صبحانه حاضر میکنن و بچه نمیخوره نمیتونن سر صبح با بچه سرشاخ بشن که 

درضمن شما باید به بچه‌تون یاد بدین که قرار نیست آدمای اطرافش باب میل اون باشن باید یادبگیره چجوری با افراد مختلف کنار بیاد و رفتار کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
شاید خود بچها صبونه نمیخورن

دقیقا اتفاقا مدیر مدرسه پسرم میگفت بچه ها رو به زور صبحونه ندین بعضی بچه ها اول صبح نمیتونن چیزی بخورن 

قی میکنن و همه جا رو به کثافت میکشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم