2777
2789

تزدیک ۲ماه برادر جوونش که تازه ۲۷سالش بود فوت کرده به علت تصادف ومنم براش خیلی ناراحتم،واین دوستم متاهله میگه عملا شوهرم جلومن خوشحالی نیکنه که برادرم فوت شده یعنی شماتت میکنه راستش دلم براش خیلی سوخت ،کاش خدا نسل همچین مردی از زمین برداره  دوستم خیلی گناه داره😭😭😭

قرین رحمت روحش

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینبار دیگه باید بگم فقطططط طلاق همچین آدم نفرت انگیزی ارزش زندگی کردن رو نداره

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

چرا خب خوشحالی میکنه ؟ 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

هیییی😥مثل خانواده همسر من خصوصا پدرشوهرم.

از وقتی پدرم فوت شد اینقدر خوشحالی کردن...واضح به روم میاوردن.کلا اعتماد به نفس بالایی دارن.وقتی یکی جوون تر از خودشون فوت میشه فکر میکنن اونا بنده برگزیده خدا هستند یا مثلا شاخ غول شکستند که هنوز زنده هستند

برای اینکه نمک بپاشه به زخم زنش ،چون عوصیه ازاین که میبینه دوستم بخاطر فوت برادرش زجر نیکشه خوشحاله ...

ایشالا به طلاق خدایی دچار بشه دوستت وقتی میبینم یا می‌شنوم یه جون فوت کرده روز ها حالم بده خدا لعنتش کنه چه دل سنگی داره لاشی

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

یعنی چه کار میکنه؟شاید فقط دوستت حساس شده

میگه میبینه عزادارم هی اهنگ باز میکنه،دوستاش برادورهمی بگو بخند دعوت میکنه یا انتظار داره دوستم هی به خودش برسه وهی درخواست رابطه داره کلا نیگه درکم نمیکنه

هیییی😥مثل خانواده همسر من خصوصا پدرشوهرم.از وقتی پدرم فوت شد اینقدر خوشحالی کردن...واضح به روم میاو ...

خیلی بدن اینجور ادما،یه مثلی هست میگه هرجی ظالم تر سالم تر