dariaan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 3281 عنوان اگه میدونستم هزار و چهارصد و چهار اینطوریه هزار و سیصد و نود و نه ماسک نمیزدم 117 بازدید | 6 پست بخداااامسال بابام فوت کرد 💔🖤دارم طلاق میگیرمکلی ناراحتی و استرس و نگرانی داشتم و دارمکاش همون سال کرونا میگرفتم میمردم خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂 1404/08/26 | 21:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10326 منم اتفاقا چند شب پیش داشتم فکر میکردم که با این زندگی ای کاش همون زمان کرونا میمیردم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1644 منم اتفاقا چند شب پیش داشتم فکر میکردم که با این زندگی ای کاش همون زمان کرونا میمیردم خدا نکنه....به کرم و فضل الهی امیدوار باشید،ناامیدی کار شیطونه خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10326 خدا نکنه....به کرم و فضل الهی امیدوار باشید،ناامیدی کار شیطونه مامانم غروب میگفت ترس و ناامیدی زندگی آدمو نابود میکنهراستش من اینقدر دارم شکست میخورم تو زندگی که اصلا دوست ندارم آینده رو ببینم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1644 مامانم غروب میگفت ترس و ناامیدی زندگی آدمو نابود میکنهراستش من اینقدر دارم شکست میخورم تو زندگی که ا ... بخدا من شرایطی داشتم که میخاستم خودمو بکشم اونم دو بار.....اما الان خدا رو شکر همه چی تو غلطکه خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم
دختر_بلوبری عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 10326 بخدا من شرایطی داشتم که میخاستم خودمو بکشم اونم دو بار.....اما الان خدا رو شکر همه چی تو غلطکه خداروشکر عزیزممیشه برای منم دعا کنی؟ خیلی زندگیم بلاتکلیفه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یکتاعشقم عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 1644 خداروشکر عزیزممیشه برای منم دعا کنی؟ خیلی زندگیم بلاتکلیفه الهی بحق همین شب ،از ته دلم با تموم وجودم از خدا میخام خوشی و خوشبختی رو بچشی،موقع خواب ایت الکرسی میخونم براتون خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم