2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 76 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی هیچ چیزی ارزشمند تر از ارامش خودت نیست اگر با سر کار رفتن با این شرایطی که گفتی حال دلت خوب نیست و خوشحال نیستی و استرس داری واقعااا در حق خودت بد میکنی که ادامه میدی این کار رو باز شرایط رو سبک و سنگین کن که تصمیمی بگیری که حال دل خودت و خانواده ات خوب باشه

اسی هیچ چیزی ارزشمند تر از ارامش خودت نیست اگر با سر کار رفتن با این شرایطی که گفتی حال دلت خوب نیست ...

با همه وجود دارم ظلم میکنم حوصله بچه هامو ندارم خودم همش مریض و داغونم 

به نظرتون بچه های کلاسم خیلی اذیت میشن ؟با معلم جدید هم میتونن کنار بیان؟

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

نه رسمی نیستم حق التدریس

عزیزم حیفه نری ها....امسال یا نهایتا سال دیگه حتما حتما رسمی میشی...اینهمه سختی کشیدی یکم تحمل کن رسمی بشی....

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

همین حقوق کم خودش به معنای واقعی ادم رو بی انگیزه میکنه دیگه بقیه ی مشکلات دیگه بماند

اینکه می بینی همکارت عین تو شایدم کمتر داره کار میکنه ولی بیشتر میگیره رتبه بندی داره تابستون حقوق داره خیلی بده

عزیزم حیفه نری ها....امسال یا نهایتا سال دیگه حتما حتما رسمی میشی...اینهمه سختی کشیدی یکم تحمل کن رس ...

آخه ۳۸ سالمه حتی دو سال دیگه هم رسمی بشم که محاله باید تا ۶۵ سالگی کار کنم واقعا نمیتونم

از معلمی متنفرم

منم
کارمندم و تابستونم سر کارم ولی معلمی خوشم نمیاد لعنتی خیلی انرژی میگیره

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند