2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم بریم مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 29 پست
این اوکیه چه معنی میده؟

نمیدونم دیگه گذاشتم به عهده ی خودش میخواد پیگیر بشه میخواد نشه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

خوب بقیش حرف خوبی زده اگه نظرت منفیه ب درد نمیخوره اون مثبتی ک مشاور قرارع ازت بگیره جواب های بعدیت ...

من خیلی راغب نبودم صرفا به خاطر اینکه ایشون خیلی مشتاق بود گفتم یه فرصت به هر دومون بدم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیاد عکسا نمیدونم چراخب واقعا هم میخواستم بفهمه جوابم مثبت نیست چون خانوادش سر سه هفته اصرار داشتن ...

خیلی زشته که یک نفر رو هی معطل کنی وقتی جواب منفیه 

رک بگو نه ک طرف هم بره پی زندگیش اینجوری فقط بهش آسیب میزنی

نمیاد عکسا نمیدونم چراخب واقعا هم میخواستم بفهمه جوابم مثبت نیست چون خانوادش سر سه هفته اصرار داشتن ...

از من به شما یه توصیه اگ دلت باهاش نیس همون اول ردش کن ممکنه با یه رفتار و حرفی راضی به ازدواج بشی ولی تا آخر عمر همینطوری به دلت نمیشینه

خیلی زشته که یک نفر رو هی معطل کنی وقتی جواب منفیه رک بگو نه ک طرف هم بره پی زندگیش اینجوری فقط بهش ...

اگه واقعا بریم مشاوره و اون بگه نگرانی های من بیجاست جوابم مثبته

خب اصلا مشاوره قبل ازدواج واسه چیه واسه همینه دیگه

کلا ما ده روزه همو دیدیم خب خانواده هم اصرار دارن جواب بده بگو یا آره یا نه این چیزیم که من تا الان بهش رسیدم به نفع نه بوده دیگه دیشبم به خودش گفتم 

جدای از صحبت ها 

یه چیزی بگم ک واقعیه 

هیچ آدمی شبیه ادم دیگه نیست 

حتی برادرها حتی خواهر ها 

ب قول معروف پنج انگشت شبیه هم نیست 

اختلاف عقاید اختلاف سلیقه وجود داره 

چیزی ک مهمه اینه ک بلد باشن دو طرف ب عقاید و سلیقه هم احترام بزارن و هم دیگرو تخریب نکنن

تفاهم ها وجود نداره تفاهم ها تو زندگی مشترک باید ساخته بشه 

منتظر لقمه آماده نباشید 

از من به شما یه توصیه اگ دلت باهاش نیس همون اول ردش کن ممکنه با یه رفتار و حرفی راضی به ازدواج بشی و ...

دلم باهاشه حالمم کنارش خوبه

ولی شکاف اعتقادی عمیقی داریم

اختلاف تحصیلی داریم که حالا من به این نتیجه رسیدم مهم نیست برام ولی تو دیدگاهمون نسبت به زندگی حس میکنم اثر داره 

من پزشکم ایشون مهندسه و لیسانس داره

جدای از صحبت ها یه چیزی بگم ک واقعیه هیچ آدمی شبیه ادم دیگه نیست حتی برادرها حتی خواهر ها ب قول معرو ...

درسته خودمم بهش اشاره کردم

ولی اختلاف عقاید ممکنه تو تعریف حلال و حروم تربیت فرزند تاثیر بذاره من از اینه که میترسم

درسته خودمم بهش اشاره کردمولی اختلاف عقاید ممکنه تو تعریف حلال و حروم تربیت فرزند تاثیر بذاره من از ...

من الان رفتم تاپیک قبل رو خوندم عزیزم شما دیگه زیادی تفاوت دارید باهم و صد در صد تو این زندگی اذیت میشی با این روحیات

من الان رفتم تاپیک قبل رو خوندم عزیزم شما دیگه زیادی تفاوت دارید باهم و صد در صد تو این زندگی اذیت م ...

ممنون از اینکه اینقدر درست راهنمایی کردید 

دیشب بهش گفتم احتمال زیاد بریم مشاور هم همینو بهمون میگه که تناسب ندارید حالا اگه میدونید تا همینجا تمومش کنیم

این چون با دختری نبوده میگه من اگه نتونم بعد شما با دختری آشنا بشم چی میشه منم گفتم این حسی که دارید هیجانه اتفاقی نیوفتاده تا الان که بعد یه مدت فراموش میشه شما هم به چشم یه تجربه بهش نگاه کن

خدا شاهده از روز دومی که اومد خواستگاری قضیه رو احساسی کرد عزیزم گفتناش شروع شد اسم منو تو گوشیش عشق سیو کرده من یه دونه از ابراز علاقه هاشم جواب ندادم

بهش گفتم قضیه رو زود احساسی نکن چون مانع شناخت میشه

خب همه ی اینا منو تحت فشار روحی گذاشت که زود جواب نه رو ندم 

نمیدونم شایدم اشتباه کردم

ممنون از اینکه اینقدر درست راهنمایی کردید دیشب بهش گفتم احتمال زیاد بریم مشاور هم همینو بهمون میگه ک ...

احساساتی شده و شمارو رسماً نامزد حساب کرده 

اما شرط و شروط ک میزاری چی میگه؟بعضی ها هم پایبند هستن ب شروطی ک میزارن

احساساتی شده و شمارو رسماً نامزد حساب کرده اما شرط و شروط ک میزاری چی میگه؟بعضی ها هم پایبند هستن ب ...

شرطی براش نذاشتم فقط شرایط شغلیمو کامل توضیح دادم اونم قبول کرد 

یا مثلا گفتم به خاطر شغلم شما هم باید تو کارای خونه به من کمک بدی قبول کرده

احساساتی شده و شمارو رسماً نامزد حساب کرده اما شرط و شروط ک میزاری چی میگه؟بعضی ها هم پایبند هستن ب ...

یه چیز دیگه انقدر ناپخته حرف میزنه که دیشب بهم میگه میای بریم باهم ترکیه خیلی جدی

منم گفتم برای ترکیه رفتن باید قضیه جدی شده باشه میگه نه چه اشکالی داره الان بریم