2777
2789

بچه هامونو نبردیم اولش راضی بودن که بمونن خونه پدرم و بازی کنن با دوستاشون حالا که برگشتیم دختر کوچیکم مدام میگه چرا مارو نبرده بودید مگه ما چیکارتون داشتیم و ....خلاصه که حالمون  رو گرفته بدجوری دختر بزرگم یبار گفت ولی کوچیکی خیلی میگه نمیدونم چیکارش کنم۵ساله و ۹ ساله هستن

نبردیمشون بعلت سردی هوا و اینکه پول نداشتیم زیاد

و خودشون عم گفتن میریم خونه ی عزیز بیشتر خوش میگذره با دوستامون

خداروشکر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا 

کاش بچها تون هیچ وقت تحت هیچ شرایطی تنها نگذارید 

خونه پدر مادر خودتون هم حتی 

من خودم تنها نموندم بچگی همیشه خانوادگی جایی رفتیم اما اگه جایی بوده منو نبردن بهم گفتن بزرگتر شدیم میبریمت اینطور آروم شدم

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

چی بگم والا کاش بچها تون هیچ وقت تحت هیچ شرایطی تنها نگذارید خونه پدر مادر خودتون هم حتی من خودم تنه ...

نمیدونم چی بگم چیزی هست که شده حالا هم اینجوری حالمونو گرفتن

خداروشکر 
نمیدونم چی بگم چیزی هست که شده حالا هم اینجوری حالمونو گرفتن

منم ۴سال پیش با خواهرا مجردی رفتیم مشهد همه چی خوب موقع برگشت تو قطار بودیم یه فیلم گرفتم به همسرم فرستادم خواهر زاده هام کوچیکن اومده بودن توی فیلم دیده شدن ،پسر کوچیکم ۵سالش بود تا یکسال همش میگفت چرا منو نبردی قطار چرا اونا بچه هاشون اورده بودن  

منم ۴سال پیش با خواهرا مجردی رفتیم مشهد همه چی خوب موقع برگشت تو قطار بودیم یه فیلم گرفتم به همسرم ف ...

خوب حق داشته بی نوا 

چرا خواهرات بچه‌ها شونو بردن شما نبردی؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خوب حق داشته بی نوا چرا خواهرات بچه‌ها شونو بردن شما نبردی؟

پسر من بابایی و پیش پدرش دوست داره بمونه و من بچه بزرگ داشتم نگه میداشتن ولی اونا شرایطش نداشتن، تا یک سال تکرار میکرد چرا نبردی منم میگفتم ببخش اشتباه کردم  تا از یادش رفت