2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا یاد بگیرین سرتون به کار خودتون باشه بدن هر کسی به خودش مربوطه

چی میگی حرف مفت میزنی

وقتی میای تو اجتماع دیگه یه چیز شخصی نیست، عمومیه

وقتی با بوی عرق و گندت همرو اذیت کنی دیگه فقط به خودت مربوط نیست

اه چندش چرک

متاهل و متعهد💍❤️ ماشاءالله و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 خدایاشکرت به تمام خواسته هامون در کنار هم رسیدیم💚🤲🏻

بابا یاد بگیرین سرتون به کار خودتون باشه بدن هر کسی به خودش مربوطه

😐😐😐😐😐😐😐😐نکنه بوی بد هرکسی فقط خودشو اذیت میکنه که فقط به خودش مربوط باشه؟ این مسخره بازیا چیه پاشین برین حموم بو گندتون خفمون کرد

چی میگی حرف مفت میزنیوقتی میای تو اجتماع دیگه یه چیز شخصی نیست، عمومیهوقتی با بوی عرق و گندت همرو اذ ...

شما اول رو فرهنگ و شعور اجتماعیت کار کن بعد به بقیه گیر بده

دوتا کلمه بدون توهین نمیتونی صحبت کنی

بعدشم هرکاری عشقم بکشه میکنم ناراحتی با من نگرد

😐😐😐😐😐😐😐😐نکنه بوی بد هرکسی فقط خودشو اذیت میکنه که فقط به خودش مربوط باشه؟ این مسخره بازیا چی ...

یه مسئله شخصیه این موضوع دیگه کی کِی بره حموم به منو شما ربطی نداره به خود فرد ربط داره

اگرم ناراحتی از طرف فاصله بگیر یا ارتباطت رو قط کن چون مشخصا اگر کسی حموم نره تو هم بهش بگی بازم نمیره

یه مسئله شخصیه این موضوع دیگه کی کِی بره حموم به منو شما ربطی نداره به خود فرد ربط دارهاگرم ناراحتی ...

نه بابااا؟ اگر دست من بود که از شماها تا جایی که میشد فاصله میگرفتم فقط متاسفانه تو محل کار و دانشگاه و مترو و اتوبوس ریختین بوی نحستون ادمو خفه میکنه