2777
2789

خانومی که رفتیم خواستگاری با من همکاره 

مامانم اینا گفتن مهریه باشه ۱۴ تا که خیلی هم خوبه

یهو مادر خانم گفت چطور مهریه دخترتون باشه ۵۰۰ تا به دختر ما که رسید بشه ۱۴ تا شما بین عروس و دختر فرق میزارید دخترمو بدبخت میکنید و با بی احترامی کامل مارو پرت کردن بیرون الان خان داداش من گفته باید بری مهریه تو ببخشی تا من زن بگیرم اخه عقل تو کلش هست چرا باید برا زن گرفتن تو مهریه ببخشم😬

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داداشت  با عرض معذرت اسکولی چیزیه ...

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو گرفتتش😂😂

بگو اون خانواده بی منطق بودن

ولی خدایی دختری که کارمند 14 تا مهر واقعا کم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منطقی گفتن 

ولی تو نبخش برا خودت دردسر درست نکن بخاطر یکی دیگه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ایول چه مامانی داشته.. من موافق مهریه بالا نیستم ولی راست گفته چرا فرق میذارین

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...