2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من جات باشم 

اگر لازمش نداشتع باشم میزارم توی صندوق عیار داخل کارگزاری مفید

اگرم لازم داشته باشم یا هر دلیل دیگه ای  حساب مهربانی بانک ملی باز میکنم اونجا میزارم برای وام 

کارخانه نمیشه کرد بزار صندوق درامد ثابت ماهی ۴ ت

صندوق درآمد چیه؟

متاسفانه الان پول تو حساب بمونه روز به روز داره از ارزش میوفته

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

من جات باشم اگر لازمش نداشتع باشم میزارم توی صندوق عیار داخل کارگزاری مفیداگرم لازم داشته باشم یا هر ...

آخه پول از ارزش میوفته

یه روز بمونه تو حساب ارزشش با توجه به وضعیت فعلی خیلی افت میکنه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

صندوق درآمد چیه؟متاسفانه الان پول تو حساب بمونه روز به روز داره از ارزش میوفته

صندود درامد ثابت همون سپرده گذاری منتهی توی بورس اما سود بیشتر

اگه ریسک پذیری داری  صندوق عیار یا طلا که دوستمون گفتن خوبه منم کارگزاری مفید پیشنهاد میکنم

طلای بدون اجرت بگیر.یا از صندوق کارگزاری.اسم هاش عیار و کهربا و ایناست.یااینکه طلای ابشده یا شکسته

طلا یکی از چیزایی که در نظر داشتم

این صندوق ها قابل اعتماد هستن؟

آخه پول از ارزش میوفتهیه روز بمونه تو حساب ارزشش با توجه به وضعیت فعلی خیلی افت میکنه

صندوق عیار کارگزاری مفید 

صندوق پشتوانه طلاس. انگار طلا میخری با کارمزد 0.0012 درصد  در صد میلیون ۱۲۰ هزار تومان کارمزد میدی در میلی و والگلد نزدیک ۱/۴ درصد خرید و فروشت کارمزد میشه و اعتبار هم ندارن

همینی ک گفتن پولذتوحساب نیس.یک نوع صندوق طلاست.تبدیل ب طلا میش

یکم میترسم از صندوق

دیگه لازم نیست من توضیح بدم خودتون میدونید چیکارا میکنن عزیزان بزرگوار