2777
2789
عنوان

لک بینی قهوه ای تیره هفته نهم

88 بازدید | 20 پست

سلام من هفته شش بارداری لک بینی داشتم رفتم دکتر بهم آمپول پروژسترون هفته ای یکی و شیاف روزی ۲ تا داد بعد مصرف خوب شدم و گفت همچنان ادامه بدم الان هفته ۹ بارداری هستم دیشب لک بینی داشتم ولی شدید تر از قبل قهوه ای سوخته تا صبح هم ادامه داشت کلا استراحت مطلق هستم کار سنگین نمیکنم رابطه هم ندارم اگر تجربه ای دارید خوسحال میشم بشنوم

تجربه ای ندارم دراین مورد

منم باردارم و خیلی دل درد و کمردرد دارم خصوصا شبها

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو قلب رفتی؟هماتوم نداری؟

سوندی قلب رفتم سالم بود

هفته شش هماتوم داشتم با شیافو استراحت خوب شد الان هفته ۹ دوباره لک بینی شروع شده آمپول و شیافم مصرف دارم

هفته هشت رفتم یعنی چهارشنبه قبلی گفت قلبش خوب میزنه و همه چی خوبه

اسی من سر هردوتا بچم همینطوری بودم سر دخترم تا هفته۳۱ولی سر پسرم تا۱۳هفته اینشکلی بودم سر دخترم لخته دفع میکردم به چه بزرگی و خونریزی شدید هم داشتم شهریور زایمان کردم

سوندی قلب رفتم سالم بودهفته شش هماتوم داشتم با شیافو استراحت خوب شد الان هفته ۹ دوباره لک بینی شروع ...

عزیزم دوباره سونو بده شاید هماتومه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

تو هفته چندی؟

هفته ۵

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
اسی من سر هردوتا بچم همینطوری بودم سر دخترم تا هفته۳۱ولی سر پسرم تا۱۳هفته اینشکلی بودم سر دخترم لخته ...

واقعا دکتر نگفت چیه این 

من همه چیو دارم رعایت میکنم اصلا کار نمیکنم فقط میرم دسشویی و میام

واقعا دکتر نگفت چیه این من همه چیو دارم رعایت میکنم اصلا کار نمیکنم فقط میرم دسشویی و میام

هیچوقت نفهمیدن چیه 😂هماتوم هم نبود  دکتر گفت خونریز خارج از رحمه دهانه رحمم بسته بود همش سونو بودم