2777
2789

طرف میوه فروش هس😖😂 البته از نگاهاش متوجه شدم ک اونم خوشش میاد چون خیلی مغروره و نگاه نمیکنه به همه . ولی گاهی میگم نکنه خیلی دیگه بیکلاس باشه تو خانواده( خانوادم متوسط رو به بالا هستن) ولی زیادم برام مهم نیس . مشکل اینجاس که نزدیک خونمونه و میترسم آشنا بشم و به هردلیلی خوشمون نیاد و بعدا به همه بگه من با این دختره بودم !! منم تا حالا با هیشکی تو محل حتی حرف نزدم 🫤 

نمیدونم چرا ازش خوشم اومده انقد🙄

یه جوری رفتارم مغرور و جدی هس ک جراتم نمیکنه بدبخت پیشنهادی بده یا حرفی بزنه 🙄 قبل اینکه کسی حرص زن داشتنشو بخوره بگم مطمعن شدم مجرده . حالا نمیدونم چیکار کنم 🫤🙄 یه بار میگم زندگی کوتاهه دنبال حرف مردم نباشم . از طرفی باز میگم کاش یه جای دور از مخل بود زشت نباشه 🫤🙄

دنبال پول نیستم چون خودم وضع مالیم در حدی خوبه خداروشکر . عشق برام مهمه و کسیو ک دوس داشته باشم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی رو واسطه کن بره پیشش بعد شما را معرفی کنه واسه ازدواج ،مزه دهنش را بفهمه ببینه اصلا قصد ازدواج داره یا نه

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
تا قشنگ و شخصا پیشنهاد نده حساب نیست فایده هم نداره به حرفم اعتماد کن

چی حساب نیس ؟! اره خودمم ازون دخترای روسنفکر ک پیشنهاد میدن نیستم😑 اتفاقا انقد قیافم مغرور و جدی هست ک مطمعنم جرات نمیکنه پا پیش بذاره . با خودش میگه شاید ضایش کنم 😐🙄 رفتارم دست خودم نیس ک مغرور و جدی بنظر میام . مشاوره رفتم گف خودتو تغییر بده تا کسی هم اگه ازت خوشش بیاد جرات کنه پیشنهاد بده . ولی بازم نتونستم 😑

تفاوت فرهنگی نداشته باهات بنظرم ک بد نیس

بهرحال مطمعنم از لحاظ مالی از خانوادم خیلی پایینتر هستن . ولی خب فرهنگ خانوادگی بیشتر برام مهمه و بیشتر از همه خود طرف

میوه فروشی سطح متوسط روبه بالاس . پایین نیست یکم شل تر کن بتونه پیشنهاد بده

فط یکی متوجه شد 😖😖😖😖😖😂😂😂 همون شل کن رو نمیتونم اه😖 عزیزم فروشندس فقط !  ولی مهم نیس پایین بالا بودن 😁 عشق برام مهمه فقط 

بهرحال مطمعنم از لحاظ مالی از خانوادم خیلی پایینتر هستن . ولی خب فرهنگ خانوادگی بیشتر برام مهمه و بی ...

من یه بار اینطور رابطه ای داشتم رابطه اولم 

از لحاظ فرهنگی خیلی فرق داشت 

طوری ک عشق از سرم افتاد 

چی حساب نیس ؟! اره خودمم ازون دخترای روسنفکر ک پیشنهاد میدن نیستم😑 اتفاقا انقد قیافم مغرور و جدی هس ...

خوب اینجوری این اقا هیچی کسای دیگه هم نمیان جلو باید گاردتو بیاری پایین یا کاملا سنتی ازدواج کنی 

یکم باید پذیراتر و مهربون تر باشی تا تنها نمونی

روشنفکری به اون معنایی که شما بهش اشاره کردی  خیلی هم  خوبه ولی فعلا شامل حال جامعه ما نمیشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یکی رو واسطه کن بره پیشش بعد شما را معرفی کنه واسه ازدواج ،مزه دهنش را بفهمه ببینه اصلا قصد ازدواج د ...

کیو ؟ کسیو ندارم . اتفاقا یه خانومه ک فروشنده هس و یکم پرو ! بهش گفته و اونم گفته کی هس ببینم ( میدونه من با خانومه حرف میزنم حدس زدم فک کرده خانومه میخواد منو بگه چون شب قبلش اومد مغازه خانومه خرید منم بودم ) بعد خانومه مغازه داره گفته خودم ! گفته تو ک نه . کسی دیگه بود میگفتم بهت ! اون مغازه داره هم رفت ازینجا . کسی ویگم ندارم . وگرن حرفت خوب بود . اخه کی بره بگه . دختر ک بره بگه زشته .