2777
2789

تو هر فامیلی ی دونه از این زنای خونه خراب کن هست ک میاد ک فقط تو جمعا خودشو نشون بده بقیه زنارو خراب کنع با مردا میگه میخنده ولی نه معمولی کرم داره اصلا این زنا معلوم ادم میفهمه حتی اگه همه چادر سرشون کنن بد چیز رو مخ اینه مردا ار اینا خوششون میاد میگن میخندن تحویل میگیرین شوهراش شمام اینطورین با این زنا  تو فامیل یا حال دوست  

کلا خانواده همسر من همه اپن مایندن به روسری اینا اعتقاد ندارن و همه باهم راحتن منم خیلی حساس نیستم کلا همشون همینطورن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه حرفم حجاب نیس منم سر نمیکنم این زنای پیکمیو میگم

پیکمی یعنی چی؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ن عزیزم شوهرت هوله

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
اجتماعین اونا جلف نیستن

کسی ک میخاد رابطه بقیه رو خراب کنه اجتماعیه کسی ک جلو مردا از سینع و باسنش حرف میزنه ی طور میگه ک اونا بفهمن مثلا میگه من سینم خیلی بزرگه باسنم خیلی بزرگه این  میپوشم نامزد تو نمبینه این زن اجتماعیه یا جلف گلم حالا من کم گفتم بیشتر خراب تا جلف

نه حرفم حجاب نیس منم سر نمیکنم این زنای پیکمیو میگم

ی جمع دوستانه داریم که یکی از دوستای همسرم خواهرشو میاره مجرده و جوری بلند بلند می‌خنده با دوستای همسرم می‌رقصه به اسم داداش من حالم بهم میخوره کلا دیگ تو اون جمع نرفتیم ولی واقعا حالم بهم خورد به اسم داداش با مردای زن دار می‌رقصید 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ن عزیزم شوهرت هوله

زنهدجلو مردا میکه من سینم خیلی بزرگه باسنم خیلی بزرگه این  میپوشم نامزد تو نمبینه یا نامزد من خیلی سالخ با لین دوسته بد ی سگ اومد بد  این حالا ۵۰ سالشه بد برگسته  میگه نیاد اینجا وای وای لد نامزدم گفت بیاد تورو بخوره توگلوش گیر کنی چی قارق میشه تورو بخوره خفه میشه بد میگی شوهرم چرا خفه نشده ۱۰ ساله داره میخوزه

ی جمع دوستانه داریم که یکی از دوستای همسرم خواهرشو میاره مجرده و جوری بلند بلند می‌خنده با دوستای هم ...

حالا این ک خوبه کامنتمو بخون زنه پیش نامزدم چیا میگفت بد هی اینطوری میکرد این مثل داداشمه خب خراب دیگه نیس این زن واقعا