2777
2789
عنوان

درمان ساده یبوست🚨

253 بازدید | 12 پست

ناشتا آب ولرم رو به گرم رو همراه با خاکشیر بخورید

حله

راه های دیگه‌ای هست

ولی اگر میخوایید به صورت تضمینی دیگه هیچوقت یبوست نگیرید باید بعد هر وعده غذایی یه چندتا خرما بخورید

و آب سرد یخ بعد و قبل غذا نخورید

کلا غذاهای یخچالی و غذاهایی که طبعشون سرده هضمشون سخته

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

با قرص بیزاکودیل هم رفع نشده.راه حلی دارید بگید

گفتم که

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم که

راحت تر از همه اینها حذف تدریجی ادویه از غذا و خوردن یک قاشق رب انار بعد هر وعده

روده هات نفس راحتی میکشن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

روزی ۸ لیوان اب ولرم ، دوتاش ناشتا 

آب و خاکشیر

انجیر خیس خورده توی گلاب 

مصرف بیشتر سبزی خوردن و میوه

کیوی خیلی عالیه

پف فیل خانگی بدون نمک 

کاچی 

اینا بنظرم عالین 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

البته اگه بخوای خلییی اصولی باشه 

باید شب نشسته آب بخوری

روغن زیتون یا زرد یا شحم استفاده کنی 

میوه قبل غذا و سبزیجات همراه غذا

نان سبوسدار کامل بخوری 

کم خونی رو بصورت طبیعی مثلا فالوده سیب ، چغندر بهمراه برگ ، شکر سرخ و... برطرف کنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
چی

همینی که نوشتم دیگه

آب ولرم و خاکشیر ناشنا

راحت تر از همه اینها حذف تدریجی ادویه از غذا و خوردن یک قاشق رب انار بعد هر وعدهروده هات نفس راحتی م ...

تقریبا درسته

تقریبا درسته

با همین روش ساده یبوست پسرم بلطف خدا درمان شد 

8 سال درگیر بود

با همین روش ساده یبوست پسرم بلطف خدا درمان شد 8 سال درگیر بود

خدا رو شکر😀

بله رب انار چون ملس هست یبوست رو درمان میکنه