2777
2789
عنوان

با مهربونی حال هم رو خوب کنیم

70 بازدید | 10 پست

امروز با خوابالودگی زیاد رفتم بیمارستان 

شب ها خوابم نمیبره همش فکر فکر فکر...

ولی اخمامو باز کردم که بیمارام تحت تاثیر حال من قرار نگیرن...

یه مامان اومد خیلی نگران، دخترش یه کم عفونت داشت و تبش پایین نمیومد، بستریش کردیم

مامانه همش میومد پیش من یا پرستارا سوالات خیلی عجیب و سطحی میپرسید، همش جزییات رو چک میکرد

یکی از پرستارا اومد پیشم شاکی شد گفت یه مادر حساس شانس ما اومده خیلی اذیت میکنه، هرکاری میکنیم ایراد میگیره..

پرستار هم حق داشت، با کلی مریض و همراه سرو کله زدن واقعا طاقت فرساست. اورژانس هم به شدت شلوغ 

از مامان خواستم بیاد پیشم، آزمایشات رو نشونش دادم و گفتم دخترت فعلا باید بمونه، خیلی نگران پ دست پاچه گفت خانم دکتر نه تورو خدا، اگه میشه بریم خونه

گفتم عفونتش زیاده عزیزم یه روز بمونید حالا، چرا انقد نگرانی؟

گفت از این بیمارستان خاطره خوبی ندارم، بغض کرد و اشکاش ریخت

گفتم عزیزت رو از دست دادی؟ سرشو تکون داد...

یه نگاه کلی بهش کردم دیدم جوونه اما موهاش سفید شده، صورتش لاغر،، مشخص بود زجر زیاد کشیده

باهاش یه کم صحبت کردم و گفتم برو پیش بچه ت...

وقتی از دید اون مادر نگاه کردم دیدم اونم خیلی رنج کشیده و نگرانه... آدم عجیبی نیست فقط زمونه باهاش بد تا کرده...

باهم مهربون باشیم...❤️💖

امسال میشم physiatrist :)

خسته نباشید

ممنون ازدرک بالای شما

واقعن کارتون صبربالایی میخواد

عوضش درآمدتون برکت داره

وزندگیتون پرازمعجزات قشنگ میشه

خانم برادرمن هم پرستاربازنشسته س

واقعن درجریان سختیه کارشمافرشته هاهستم

خداعمرباعزت بهتون عطاکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشبحالت دکتری و یه همچین افتخاری نصیبت شده 🥲

عزیزم فقط به شغل نیست

هرجایی آدم میتونه با بقیه مهربون باشه. حتی با لبخند زدن

به هم حس خوب بدیم

خسته نباشیدممنون ازدرک بالای شماواقعن کارتون صبربالایی میخوادعوضش درآمدتون برکت دارهوزندگیتون پرازمع ...

ممنون ازتون لطف دارید 

هم صبر و هم انرژی... بعضی وقتا کم میارم. البته من متاسفانه خیلی از خودم مایه میذارم

درآمد هم فعلا درحد زیادی نیست ولی خدا به زندگیم همیشه برکت میده و همیشه هوام رو داره

واقعا سخته.‌‌..

محبت داری مهربون جان

انشالله که سلامت باشن

عزیزم فقط به شغل نیست هرجایی آدم میتونه با بقیه مهربون باشه. حتی با لبخند زدن به هم حس خوب بدیم

صرفا چون شغل مورد علاقم بود ولی بهش نرسیدم گفتم🥲

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون ازتون لطف دارید هم صبر و هم انرژی... بعضی وقتا کم میارم. البته من متاسفانه خیلی از خودم مایه م ...

امیدوارم خداهرمعجزه ای برای عالی شدن زندگیه شمالازمه هم اکنون براتون فراهم کنه

ممنون که ایران راترک نکردیدوخدمت میکنید

امیدوارم خداهرمعجزه ای برای عالی شدن زندگیه شمالازمه هم اکنون براتون فراهم کنهممنون که ایران راترک ن ...

ممنونم از دعای زیباتون 

خدا بهتون سلامتی بده و هیچوقت نیازمند پزشک نباشید 

راستش اگه امسال تخصص قبول نشم، کارای مهاجرت رو میکنم

خیلی درسم خوب بود و رتبه اول دانشگاه بودم ، متاسفانه انقدر سهمیه و تقلب زیاد شده که رشته های خوب دیگه به افرادی که استحقاقش رو دارن به سختی میرسه 

به این دلیل به شدت افسرده شدم

ممنونم از دعای زیباتون خدا بهتون سلامتی بده و هیچوقت نیازمند پزشک نباشید راستش اگه امسال تخصص قبول ن ...

حیفه انسانهای فرهیخته کشورعزیزمون رابه دلایلی ترک میکنن

ماهم شمارانیازداریم

خداکمکتون کنه