2777
2789
عنوان

فهمیدم دوست دختر داره

217 بازدید | 21 پست

من واقعا دخترا حالم خوب نیست ....از وقتی فهمیدم حالم بده

یه پسری هست همسایه خونه پدربزرگمن...هم ولایتی هستیم...ده سالی ازم بزرگتره من از بچگی میشناسمش

اون زمان که من ده ساله بودم تقریبا و اون دانشجو بود میومد محل کار پدرم و من همیشه بهش حس مثبتی داشتم...حتی وقتی هم که بزرگتر شدم بازم همین حسو داشتم ...عاشقانه نه ها...حس مثبت به این معنی که پسر خوبیه‌...و آدم حسابیه...چون اهل درس و موفق شدن از طریق مطالعه کردنم خیلی بود

گذشت و گذشت تا اردیبهشت امسال...اون دیگ یه پسر ۳۴ سالست با تجربه یه شکست عشقی که من هم میدونستم...عاشقانه دختر عمو شو میخواست و اون بهش خیانت کرد....خلاصه اردیبهشت امسال بعد چند مدت منو دید تو حین برخورد خشکش زد...چنان محو صورتم شد که اصلا یادش رفت جواب سلام منو مامانو بده...بعده اون رفتاراش شروع شددر حالی که قبل این ۲۴ ساله عمرم هیچوقت حرکت اینمدلی ازش ندیده بودم

منو میدید بیرون اونم هی بیرون میومد...از دور معنی دار نگام میکرد ...میومد خونه پدربزرگم برا عیادت...ختم و اینا و نگاهاشو حس میکردم رو خودم و توجهشو

یه بار چنان محو چشام شده بود که صداش زدن اصلا نشنید دفعه اول و با لکنت جواب داد

جوری ضایع رفتار میکرد که مامانم هم فهمیده بود...ختی زنداییم هم تیکه انداخت بهم سر این مورد...اینو میگم فک نکنیو توهم زدم

این حسو بهم القا میکرد که اونم منو میخواد

اما برام سوتل بود چرا حتی اینستاگراممو فالو نمیکنه  من مطمئن بومد پبجمو دیده

تا اینکه  از پسر داییم شنیدم تو رابطست ۴ ساله و جدی هم هستن

من واقعااااا تمام تصورات مثبتم ازش فرو ریخت و حس نوپای تازه شکل گرفته تو قلبم هم یخ کرد

خانوما...من عمیقا حالم بده...چطور میتونه با اینکه عاشق یکی دیگست و تو رابطست باهاش...سعی کنه منو هم احساساتی کنه

چرا واقعا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

چطوری میتونستی با ۱۰ سال سن به جنس مخالف حسی داشته باشی 

درکل بیخیالش تفاوت سنیتون زیاده

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

چطوری میتونستی با ۱۰ سال سن به جنس مخالف حسی داشته باشی درکل بیخیالش تفاوت سنیتون زیاده

نداشتم حس مثبت با عاشقانه فرق داره😐

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا درکت میکنم این اتفاق دیشب هم برای من افتاد 

واقعا نمیدونم چجوری کنار بیام خیلی سختمه 💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

همە ادما باشعور نیستن

من عمیقااا حالم بده

ایشون خیلی حرکت بدی باهم کرد

و تو ارتباط های ایندم با جنس مخالف کلی تاثیر منفی داره میدونم

من عمیقااا حالم بدهایشون خیلی حرکت بدی باهم کردو تو ارتباط های ایندم با جنس مخالف کلی تاثیر منفی دار ...

ن دیگە شل نباش ،تجربەب شە ک هیچ وقت نشناختە دل نبندی ومهمتر نیفتی تو بازی نگاە و حرکات مردا

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

کاملا درکت میکنم این اتفاق دیشب هم برای من افتاد واقعا نمیدونم چجوری کنار بیام خیلی سختمه 💔

بیا بغلم🫂🥲

حس خیلی خیلی خیلی بدیه....

همش میرم نگاه عکسای دختره میکنم تو اینستا میگم اون چی داره من نداشتم

بیا بغلم🫂🥲حس خیلی خیلی خیلی بدیه....همش میرم نگاه عکسای دختره میکنم تو اینستا میگم اون چی داره من ...

تو منی یا من توهم :)؟!💔

واییی من همش ریلزهای عاشقونه که لایک کرده رو میرم نگاه میکنم و غصه میخورم 🥲💔

همش میرم از ادمای نزدیکش میپرسم حال و احوالشو و میبینم که چقدرررر عاشق دختره اس متأسفانه 🥲💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

تو منی یا من توهم :)؟!💔واییی من همش ریلزهای عاشقونه که لایک کرده رو میرم نگاه میکنم و غصه میخورم 🥲 ...

درکت میکنم

ولی باید این حرکات مسخرمونو تموم کنیم...اونا برا ما نیستن....باید قبول کنیم

پسره بهت نخ و چراغ سبز میداد مثل من؟

این که خوبه، من یکی بود تو دانشگاه اینکارو باهام کرد بعد لو رفت طرف نامزد داره

چرا اینجورین مردا

خدای من