2777
2789

دیشب تاپیک زدم گفتم تو کارام دخالت میکنه دیشب انلاین بودم پیام داد با کی حرف میزنی بعد گفتم ب توچه فحش داد بلاک کرد....بخدا مثل بچه هاس خرس گنده ۲۵ سالشه

حالا امروز خودش پیام داده....بچه ها من واقعا بهم برمیخوره که اینجوری بام صحبت میکنه خودشم فقط میخنده و از ناراحت شدن من کیف میکنه.... اعصابم خورده دلم گرفته نمیدونم چرا همه برای ناراحت شدن من هرکاری بخوان انجام میدن....

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت چند سالته؟ارزش ندارن امثال اینا باهاشون بحث کنی. بلاک کن بره

۱۸

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

وا خب پسر خاله دختر خاله مثل خواهر برادرن دیگه این حرفا چیه اومده معذرت خواهی میگفتی باشه مشکلی نیست خواهشاً دیگه تکرار نکنید،همیننن دیگه لازم نیست همچین حرفایی بهم بزنید

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وا خب پسر خاله دختر خاله مثل خواهر برادرن دیگه این حرفا چیه اومده معذرت خواهی میگفتی باشه مشکلی نیست ...

ببین آخه هنوز عذرخواهی نکرده باز توهین میکنه 

اگ بدونی دیشب چی بم گفت....

فک کنم دوست داره بوی حسادت میاد ازش😂

نه بابا خدا نکنه بعدشم شعورش کمتر از این حرفاس

اصلا چرا باید شماره های همو داشته باشین شما دوتا؟

بعد چرا پیام میده جواب میدی؟

سین نکرده پاک کن

گذر ازون به قدت جلو هیچ کسی ضعف نشون نده که بدبختت میکنن

هرکسی راجب قدت چیزی گفت یک لبخند بزن و سکوت کن

یه لحظه ضعف تا اخر عمرت برات دردسر میشه 

ببین آخه هنوز عذرخواهی نکرده باز توهین میکنه اگ بدونی دیشب چی بم گفت....

پس جوابشو نده گلم 

حتما میخواد باهات صمیمی شه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اصلا چرا باید شماره های همو داشته باشین شما دوتا؟بعد چرا پیام میده جواب میدی؟سین نکرده پاک کنگذر ازو ...

نمیدونم واقعا از روی حرص و عصبانیت باش بحث کردم و جواب دادم ولی حالا ک فکر میکنم راست میگی نباید اصلا ج میدادم....