2777
2789
عنوان

شوهر خرگنده ی بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 32 پست
اخه جالبه همین آدم بعد ازدواج دو بار با همسرش،بره دکتر میاد همینجا مینویسه خاک تو سر ننه باباش به فک ...

پسر بچه ننه بدم میاد

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

اصن ۵۰سالش شه خب شاید دوست نداره تنها بره شاید فوبیاشه هرچیبچه واسه مادر تا ابد بچسبچم همیشه ب مادرش ...

برای مادر همیشه بچه ست باشه. حس مادرانه وجود داره برای مادر.درسته. ولی خود اون شخص نباید متوجه باشه دیگه کودک نیست و بالغ شده؟

خیلی عجیبه نظرتون برام. من والا تو دهه ۳۰ که هستیم فکر میکنم بار زندگی پدر و مادر هم کم کم باید بیاد روی دوش ما. بعد اونا مارو ببرن دکتر:/

می تونم درک کنم یه وقت یکی بیماری سختی داره، نیاز به همراهی داره. ولی استارتر میگه همیشه باید مادرش همراهش بره. اگه فوبیا داره برای دکتر رفتن خودش یه موضوع مهمه باید درمان کنه باید اصلا مطرح کنه با زنش. پس فردا باید بچه ببره دکتر این مرد.

اگه آقا هم بود میومد تاپیک میزد میگفت نامزد ۳۰ ساله مو همیشه والدینش باید ببرن دکتر همینو میگفتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB