2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یکی این سگا رو جمع نمیکنهچن روز پیش پمپ بنزین تو حومه شهر رفتیم ده تا سگ همزمان دنبال ماشین افت ...

آی گفتین مگه فقط ولگرد ها هستن شهر پره از مدفوع سگه  بعضی ها فرهنگ نگه داری از حیوان خانگی رو ندارن فقط جو گرفتتشون که مبادا از قافله عقب بمونن همه جای دنیا کسی که حیوون خونگی داره وقتی می‌بره بیرون باید فضولات شو جمع کنه ولی تو کشور ما برعکسه.

گفتن از حقیقت اون هم درست زمانی که به ضررته عین شرافته ....اینطور نیست؟!
برو نزدیکترین خانه بهداشتی که اطرافتونه خودشون میگن چکار کنی واکسناشم رایگانه

فک کنم دیر به به فکرش افتاد چن روزی هست میگذره از این داستان 

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

دقیق نمیدونم ولی هاری وقتی اتفاق میوفته دیگ نمیشه کاریش کرد فک کنم خفه میکنه فیلمشو دیدم و خیلی ترسی ...

هع تمومه پس😅

آی گفتین مگه فقط ولگرد ها هستن شهر پره از مدفوع سگه بعضی ها فرهنگ نگه داری از حیوان خانگی رو ندارن ...

خیلی بده بخدا همینجوریش مریضی زیادا این گند و کثافت حیوونا چقد بیماری زاس

الان همین واکسن هاری چقد زده میشه

تا ام حرف بزنی میگن حیوان ازار

انسانهارو قربانی سگ میکنن

دیگه دیره گلم هرچی بوده تموم شده تا چند روز مهلت دادی هاری رو بزنی فکر کنم ۴۸ ساعت اگر اشتباه نکنم ا ...

چن روز گذشته

گلچین روزگار عجب خوش سلیقه است....😂😂😂😂😂😂😂😂فکر نکنم دیگه چیزی نشدی حتما حالت بازم زنگ بزن ۱۱۵ ...

چقدر بد سلیقه 😂