2777
2789
عنوان

از ازدواج سنتی بدم میاد 😑و با کسیم نمیتونم دوس بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 80 پست
بهر حال آدم قراراه تو 90درصد موردها بدبخت بشهلااقل کنار عشقش باشه

😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور کن یکاری کردن میترسم خودمم جریت دوستی ندارم

دختر خوب یه چیزی میخام بگم که خودم تجربه کردم که شما امیدوارم تجربه نکنی.من تا قبل از همسرم مثل شما جرعت ارتباط با کسی رو نداشتم تنها کسی که باهاش ارتباط گرفتم برای آشنایی همسرم بود ولی تو اینجور موارد آدم بسیار بی تجربه میشه و ممکنه انتخاب درستی نداشته باشه.همه چی در حد معمول ولی مردا رو یکم آدم بشناسه بد نیست انتخاب بهتری خواهد داشت.تازه بعداً هم هیچکس کردن نمیگیره میگه خودت ترسو بودی به ماچه.من بعضی موقع ها به مامانم میگم محدوده کردین میگه به ما  چه ما مراقبت بودیم

ینی چی یه توضیح کوشولو میدی؟!

بالاتر گفتم 

اول ازدواج کردیم بعد عاشق هم شدیم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دختر خوب یه چیزی میخام بگم که خودم تجربه کردم که شما امیدوارم تجربه نکنی.من تا قبل از همسرم مثل شما ...

خب ببین الان بین همسن و سالای من سوار ماشین پسر شدن خیلیییی چیز عادیه 

ولی من انقد میترسم سوار ماشین یکی بشم ک حد نداره 

حتا از اسنپ سوار شدنم میترسم 

در این حد 

و من بخامم با کسی اشنا بشم میترسم حتی باهاش بیرون برم 

دست خودمم نیس

عزیزم الهی خوشبخت باشین یعنی ازدواج کردین جدا شدین بعدشم دوباره ازدواج کردین؟

نه خدانکنه چرا جدایی 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خب ببین الان بین همسن و سالای من سوار ماشین پسر شدن خیلیییی چیز عادیه ولی من انقد میترسم سوار ماشین ...

خب ببین عزیزم شما قرار نیست اولش با هر کی دوست شدین بپرین برید بیرون باهاش که.به هر حال با هر کی دوست شدین قبلش یه آشناییتی دارین ازش یه مدت صحبت کنید بعدشم جای معمول قرار بزارین با آژانس برید اتفاقا اگر مورد مناسبی بود جوری رفتار کنید که فکر نکنه زود با همه اوکی می‌شید پسرا هم یه جورین هرچی کم محلی کنی بیشتر جذب میشن بهت

خب ببین الان بین همسن و سالای من سوار ماشین پسر شدن خیلیییی چیز عادیه ولی من انقد میترسم سوار ماشین ...

وای دقیقا منم مث توعم ۱۹سالمه دوستام همشون کلی دوستِ پسر دارن و دوست پسر اینقد می یان تعریف می کنن که رفتیم فلان جا این چیزا

احساس عقب مونده بودن می کنم بعضی وقتا با اینکه درست نیس😐

وای دقیقا منم مث توعم ۱۹سالمه دوستام همشون کلی دوستِ پسر دارن و دوست پسر اینقد می یان تعریف می کنن ک ...

یا اینکه تا دور هم جمع می شیم همش از پسرا می گن منم فقط می‌شینم نگا می کنمشون

در ضمن ترسو نباش لطفا سعی کن با دریافت روبه رو بشی چون که تو این جامعه جوری شده حق آدمو از بغل آدم میزدن میبرن اگه مواظبش نباشی خلاصه بخوای ترسو چشم و گوش بسته باشی میبلعن آدمو

ضمن ترسو نباش لطفا سعی کن با ترسات روبه رو بشی چون که تو این جامعه جوری شده حق آدمو از بغل آدم میزدن میبرن اگه مواظبش نباشی خلاصه بخوای ترسو چشم و گوش بسته باشی میبلعن آدمو

۱۸ محصلم خاااهش میکنم نگو بچه ای😂😂😂😂میدونم بچم بحث من ایندس نه الان

دختر بچه 18 ساله معلومه که اجازه دوستی و اشنایی بهش نمیدن

شما درستو تموم کن شاغل شو ازلحاظ مالی به کسی وابسته نباشی هیچکس بهت نمیگه چیکار کن چیکار نکن 

تازمانی که خرجتو خانواده بدن بله کنترلت هم میکنن 

اون موقع هم کیس های خوبی میاد سراغت هم دست خودته با کدومش اشنا و دوست شی که اگه اوکی بود به سمت ازدواج ببری

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

وای دقیقا منم مث توعم ۱۹سالمه دوستام همشون کلی دوستِ پسر دارن و دوست پسر اینقد می یان تعریف می کنن ک ...

نه ببین من دوستام با یه سری پسرایی دوستن ک دوزار نمی ارزن .من منظورم دوستی با پسر درست حسابیه وگرنه اون دوست پسرا ک غبطه خوردن ندارن