2777
2789
عنوان

سوال بچه دوماهه

253 بازدید | 21 پست

بچم تا نزدیک دو ماهگی روزی چندبار مدفوع میکرد 

یکهو عوض شد الان حدود ۲۰  روزه ک هر۳/۴ روزی مدفوع میکنه و خیلی زور میزنه و مدفوعش یکم سفت تر از اولایل هست و بو میده 

چندبار دکتر بردم همشون میگن تا یک هفته ده روزم طبیعیه مدفوع نکنه 

اخه مگه میشه 

این چطوری یبوست محسوب نمیشه 

راهکاری دارید ک بچه زودتر مدفوع کنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه دختر اوایل زیاده بعدش ک دیگ ب قول قدیمیا میخان وزن بگیرن شکمشون سفت میشه من دخترم دقیقا هفته ای یه بار مدفوع می‌کرد اگ مدام در حال زور زدن هس و قرمز میشه و نفخ داره و گریه میکنه آره اون یبوسته ولی اگه بچه راحته و فقط هر چن روزی مدفوع داره طبیعیه دیگ. اگ بخاد هرروز اونم چن بار پی پی کنه چ جوری میخاد وزن بگیره 

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

پسر منم بعد یک ماهگی اینطوری شد هر سه روز یه بار مدفوع می‌کنه اصلا سفت نیست ولی دیر به دیره بردم دکتر گفت چیزی نیست شیاف گلیسیرین داد گفت اگه تا 4-5 روز مدفوع نکرد براش بزن 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اسمش یبوست نیست 

سیر تکامل گوارشه چون جذب بالا میره مواد غذایی بیشتر 

توی معده می مونه 

جای نگرانی نیست 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

بچه منم دوماه ونیمشه دکتر رفتم گفتم ترنجبین نبات ک میدم خوب میشه گفت همونو بده گفتم میگن خوب نیس فلان گفت ن خوبه بدمتخصص نوزادان بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه منم دوماه ونیمشه دکتر رفتم گفتم ترنجبین نبات ک میدم خوب میشه گفت همونو بده گفتم میگن خوب نیس فلا ...

الان ترنجبین نبات برای یبوست خوبه؟

بچه شما هرچند وقت یکبار مدفوع میکنه