2777
2789
عنوان

گوشکوب برقی

38 بازدید | 1 پست

سلام دوستان 


من از وسایل برقی 

هم چرخ گوشت دارم و هم عذاساز (مخلوط کن و آسیاب و خردکن ) 


اما برای پخت فسنجون با ذائقه ما 

گردو نیاز هست کاملا له و خمیری بشه ،به نظرتون


مولینکس ۱۲۳ طرح قدیم بخرم که کلا گردو له بشه؟

یا گوشکوب برقی بخرم که بعد آسیاب گردو و در حین پخت فسنجون ، با گوشکوب برقی گردو  فسنجون رو کاملا نرم و له کنم ؟


چون گوشکوب اگر گردو در حال پخت رو نرم کنه ، میتونم از کاربردهای دیگه گوشکوب برقی هم استفاده کنم 



ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792