2777
2789
عنوان

نی نیم که دنیا بیاد

86 بازدید | 8 پست

کارآموزی وکالتم همزمان شروع میشه میتونم سبک کارکنم ولی میگم اولش محکم شروع کنم اسمم بپیچه پیچ بزنم واینا مادرم هست نمی دونم میتونه بچه رو صبح هانگه داره یانه ازطرفی میگم سبک کارکنم بچه دوساله بشه بعد تجربه دارین؟؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه باید از خونه بری بیرون بچه رو کلا تنها بذاری این کارو نکن، بذا اون دلبستگی ایمن برا بچه شکل بگیر ...

معمولا حدودا ۵تا۶ساعت بایدتنهابمونه چون شغل پرمشلغه ای هست بیام خونه هم کاردارم ودربست نیستم همسرم ومادرم بایدکمک کنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من دوران بارداری تا ۷ ماهگی چون می‌تونستم سبک کار کردم اما بعدش تا ۷ ماه نرفتم سرکار

بعدش دو روز در هفته میرم یک شرکت حقوقی 

از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر 

و دخترم رو همسرم نگه می‌داشت

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزیزم من دوران بارداری تا ۷ ماهگی چون می‌تونستم سبک کار کردم اما بعدش تا ۷ ماه نرفتم سرکاربعدش دو رو ...

شما فکرمیکنم وکیل بودین من کارآموزم وهمسرمم نیست صبح ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما فکرمیکنم وکیل بودین من کارآموزم وهمسرمم نیست صبح ها

بله من وکیل بودم

اگر وکیل سرپرستت باهات راه میاد بدون اینکه پرونده بگیری یا نهایتا یک پرونده سبک میتونی پرونده‌ات رو امضا کنی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بله من وکیل بودماگر وکیل سرپرستت باهات راه میاد بدون اینکه پرونده بگیری یا نهایتا یک پرونده سبک میتو ...

راه میاد آدم خوبین،من سوالم بیشتراینه صبرکنم یکم بزرگ بشه یهو شروع کنم مثلا بعدپایه یک یا کم کارکنم دوران کارآموزی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40