2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا که این جور شد تو هم باید مثل خودش عمل کنی و شوهرت رو طرف خودت بکشونی مدرک جمع کنی رسواش کنی

همین کارو کردم ب همه گفتم البته همه می‌دونن ولی کاری کردم دیگه هیچکی خونه راش نمیده.حالا ی سره داره منو نفرین می‌کنه آنقدر ک پرو و وقیحه فک کرده تا قیامت می‌تونست ب کاراش ادامه بده بیاد بشینه سر سفره همه نون و نمک بخوره بعد با شوهر طرف بریزه رو هم

شوهرتو دعا خورش کرده حتما طلسمی چیزی

آره می‌دونم.امدن باهم شراکت کنن شوهرم همه چی بلده خواست همه جوره بگیره تو دستش واسش حمالی کنه واسش خونه بسازه بفروشه سودشو خانم ببره 

همین ماه ها و روزها منتظر عذاب خوار کننده 

خدا باشیم ...

خصوصا برای کسانی که بی تفاوتن 

نسبت به گناه 

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خدای من😔😔و منی که پدرشوهرم می‌گفت دخترم و رو سرم و دستمو می بوسید و منو رو چشاش میزاشت نمیتونم درک ...

من خودم هنوز هنگم خیلی ها میگن عروس مقصره ببین چقدر خودشو در معرض نمایش گذاشته ...باز خیلی ها میگن مردک به عروس خودش نظر داشت در صورتی که تجاوز نبوده 

این کارا مسلمون و غیر مسلمان نداره ربط به انسانیت و ذات داره

نمی‌دونم واقعا ولی از آدم مسلمون همچین انتظاری نمی‌رفت چون آدمی که از خدا بترسه کاری مثل این نمیکنه ....ذات آدما که خیلی جاها نشون داده میشه