2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

1911 بازدید | 92 پست

چه چیزا تو نینی سایت میدم و میگفتم دروغ میگن یکی میگفت به برادر شوهرش حس داره 

یکی میگفت دامادشون و خیلی چیزای دیگه تا اینکه اینجا دعوا شد کار کشید اورژانس و صدو ده بعد خبر بهمون رسید عروسی که تو عقده با پدر شوهرش همخواب شدن مادره از راه رسید دیده باهم ....واقعا چقدر کثیف و پست چقدر بی حیایی میخواد رواج پیدا کنه نا مسلمون هم غلط بکنه اینکارو کنه این دیگه به دین نیست به کثافت کاریه ...شما مورد داشتین اینجوری ؟

جاریم و شوهر خواهر شوهرم با هم بودن . حواهرشوهرم فهمید داشت سکته میکرد بدبخت از ترس اینگه برادرش زنش و شوهر اینو نکشه گندشو در نیاوردن و چیزی نگفتن

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صحت سنجی که نمیشه کرد ولی مثلا در اخبار حوادث موارد اینچنینی واقعا کم نیست و اگه بپذیریم چیزی که خبرش بیرون میاد درصد کمی از واقعیت جامعه است میشه گفت چنین مسائلی بالاخره وجود داره نمیشه کتمان کرد 

جاریم و شوهر خواهر شوهرم با هم بودن . حواهرشوهرم فهمید داشت سکته میکرد بدبخت از ترس اینگه برادرش زنش ...

اخ اخ منم شوهر دختر عموم با خواهر زنش بودن اوناهم چیزی نگفتن فقط زندگیشون برداشتن هر کس رفت یه‌گوشه 

اخ اخ منم شوهر دختر عموم با خواهر زنش بودن اوناهم چیزی نگفتن فقط زندگیشون برداشتن هر کس رفت یه‌گوشه

چ زشت و کثیف واقعا 😑من مجرد بودم خواهرم با دوس پسرش کات کرد پسره اومد به من پیشنهاد داد قبول نکردم حس میکردم خیانته چ برسه این کثافت کاریا

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)