2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 92 پست
خیانت با محارم نداشتیم ولی زن متاهل با مرد متاهل زیاد بودن

یه رفیق داشتم برادر شوهرش مرد شوهرش رفت جاری‌رفیقم و گرفت وقتی فهمیدن مرده گفت زنداداشم امانت داداشمه بدم به یکی دیگه زن خودش الان دست این و اون افتاده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ زشت و کثیف واقعا 😑من مجرد بودم خواهرم با دوس پسرش کات کرد پسره اومد به من پیشنهاد داد قبول نکردم ...

کثافت داره از درو دبوار میریزه بعضیا تمام تلاششون میکنن سر پوش کنن نمیشه 

خواهر عوضی خودم با شوهر من بوده با دامادامون بوده الهی ب حق همین ساعت ب حق هفت آسمان ب حق اسما اعظم ...

😟😭😭😭😭😭😭😭واااای چجوری فهمیدیدچه حالی‌داشتی برا دلت بمیرم عزیزم چع دردی تو سینته

یه رفیق داشتم برادر شوهرش مرد شوهرش رفت جاری‌رفیقم و گرفت وقتی فهمیدن مرده گفت زنداداشم امانت داداشم ...

ما یه فامیل داشتیم با یکی فرار کرد شوهرش تعقیبش کرده بود  مچشوگرفت همونجا زنگ زده بود پلیس  الانم طلاق گرفت با همون که فرارکرد ازدواج کرد دومتر هم زبونشه  

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
کثافت داره از درو دبوار میریزه بعضیا تمام تلاششون میکنن سر پوش کنن نمیشه

کثافت کاری هم نمیدونن خواهر من میگه من اجتماعی ام معاشرتی ام شماها عقب مونده و امل هستین و مغز تمام مردهارو شستشو داده ک زناتون متحجر و عقب مونده ان ما کاری نمی‌کنیم داریم معاشرت میکنیم. بیشرف الهی ب درد بی درمون دچار بشع

😟😭😭😭😭😭😭😭واااای چجوری فهمیدیدچه حالی‌داشتی برا دلت بمیرم عزیزم چع دردی تو سینته

۶ساله با هم آن.اخرشم هزارتا انگ ب من و خواهران چسبوند اون افریطه ک شماها چون اخلاق ندارین زیبایی ندارین بو میدین نمیدونم اجتماعی نیستین من چون زیبام اجتماعی ام خوشبوام شوهراتون عاشق من شدن.اصلا روانیه کلا.الهی جیگرش بسوزه الهی ب بدترین نوع مرگ بمیره.عشقمو ازم گرفت خدا جونشو بگیره

الان چی شدن؟

هیچی . هیچکی نفهمید الانم پررو پررو با هم رفت. امد میکنن و زبونشونم درازه 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)