2777
2789

وقتی خیلی ناامید بودین  و خدا کمکتون کرد در تاریک ترین لحظه به دادتون رسید

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

یه شب داخل بغل خواهرم ضجه زدم از ناراحتی از غم از غصه

فردا صبحش همه چی خیلی ارومتر شده بود. حس کردم واقعا خدا صدامو شنیده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

برای من خیلی عجیب بود تو شرایط سختی بودم شاید ده سال اما همیشه خوب بودنو انتخاب کردم. اخرش جوری پیش رقت که هم خودم هم کل فامیل برگاشون ریخت و الان بهترین زندگیو دارم و از همه اون مشکلات راحت شدم 

لطفا لایک نفرمایید😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابروی شغلیم در خطر بود بهم تهمت زدن من هیچ مدرکی نداشتم برای بی گناهیم دلشتم سکته میکردم خدا جوری بدادم رسید بیگناهی منو ثابت کرد هنوز باورم نمیشه همه چیو خودش درست کرد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

تا دلت بخواد تجربه خوب داشتم 

من یه زمانی قسط داشتم خیلی زیاد بود قسطام 

درامدم ۷ ۸ سال پیش ۹ میلیون بود من ۱۵ میلیون قسط داشتم 

چون علاوه بر اینکه کارمند بودم برا خودمون یه شغل ازاد باز کرده بودیم جنس خریده بودیم. 

حالا من باید روی حقوق کارمندیم ۶ میلیون هم میزاشتم و میدادم به بانک 

دقیقا همون ماه که قسطای بانک شروع شد همکارم از سر کار رفت صاحبکار گفت که کارای اینم انجام بده برات ۶ میلیون اضافه میدم 

چند بار هم از مرگ حتمی نجات پیدا کردم. خواستی اینم تعریف کنم

اره عزیزم نمازخواندن دعا کردم خیلی کمکم کرد میشه بیای تایپک قبلم این کار ک گفتم انجام بدی واس هر دوم ...

حتما عزیزم

تا دلت بخواد تجربه خوب داشتم من یه زمانی قسط داشتم خیلی زیاد بود قسطام درامدم ۷ ۸ سال پیش ۹ میلیون ب ...

تو رو خدا بگو از تجربه های خوبت

تو رو خدا بگو از تجربه های خوبت

یه بارم داشتم سر چهار راه میرفتم یه گربه اومد لای دست و پام 

گیجم کرده بود آویزون میشد از شلوارم میدویید اینور اونور 

خلاصه که نمیزاشت من راهمو برم 

من با همین گربه درگیر بودم هی میگفتم برو اونور با دست و پام ولی نمیرفت همون لحظه یه ماشین با سرعت خیلی زیاد اومد تو چهار راه کوبید به سه تا ماشین خودشم رفت تو جدول 

اگه میرفتم داخل چهار راه مرده بودم گربه نزاشت برم. 

چندین بار هم تو رانندگی چند تا تصادف مرگبار رو رد کردم به صورت خیلی شانسی