2777
2789
عنوان

کی گربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 25 پست

اسی چون سنش کمه و تنهاس اگه دوتا بودن اینجوری نمیکرد 

اون شما رو مادر خودش میدونه و نقطه امن 

بزرگ شه درست میشه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا گربه تربیت میکنین؟

حیوونای بی سرپرست یا بدسرپرستو نگه میدارم 

اموزش.تغذیه.درمان و ..... 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
کاش منم نمیترسیدم خیلی دوس دارم ترسم بریزه ولی تا گربه یا سگ از کنارم رد میشه تپش قلب میگیرم و جیغ م ...

منم همینجوریم 😑😑 اصلا گربه رو که متنفرم ازش با این که اگه موی گربه ببینم حالم بد میشه نمیدونم تو خونه چطور نگهداری میکنن

حیوونای بی سرپرست یا بدسرپرستو نگه میدارم اموزش.تغذیه.درمان و .....

خودتون جمع آوری دارید یت معرفی میشن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خودتون جمع آوری دارید یت معرفی میشن؟

معمولا معرفی میکنن 

یا ادرس میدن 

خیلی وقتام متاسفانه خودم میبینم  تصادف کردن یا آزارشون دادن زخمین میارم واسه درمان