2777
2789
عنوان

خیلی بد گفتم بنظرتون

98 بازدید | 8 پست

سر کلاس استاد داشت از بچه ها سوال میپرسید منم گفتم استاد ما ارائه داریم تایم هم کم هستش استاد هم زل زد تو چشام گفت دوست دارم بپرسم بچه ها میگفتن نباید بهش اینجوری میگفتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی بد گفتی . همین که نمیفهمی که بد گفتی هم خیلی بده

ببخشید حدس میزنم شما دانشجو و با تجربه تر از منین راهنمایی میکنین چجوری درستش کنم نمیخوام استاد ازم ناراحت باشه یا فکر کنه ادم بی ادبیم

ببخشید حدس میزنم شما دانشجو و با تجربه تر از منین راهنمایی میکنین چجوری درستش کنم نمیخوام استاد ازم ...

عزیزم از این به بعد چیزی نگو .تایم کلاس و نحوه اداره کلاس به عهده استاده .شما نباید دخالت کنید .یکی از کارهای بد سر کلاس ادامس خوردنه.یکیش اینه که وسط درس دادن استاد وقتی تایم تموم میشه بچه ها میگن خسته نباشید .... کلا رعایت کن و احترام بذار .بعد از تموم شدن کلاس میتونی بری خسته نباشید بگی و یه حدودی دلجویی کنی .کلا دانشجوی مودب زود دیده میشه .همونطور که بی ادب دیده میشه . اینارو رعایت کنی درست میشه