2777
2789
عنوان

چرا یه زن باید این همه کار کنه دیگه جونی برا اذم نمیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 29 پست
حب خستم میدونی روح و جسمم خستس کل هفته فقط میدومم که سرکار به موقع برسم غذامو بپزم برم و فلان فقط اس ...

عزیزم از حقوق خونه زندگی ی کمکی بگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وقتی شاغلی دیگه کار خونه نباید همه ش به گردن شما باشههفته ای یه روز کمکی بیار حداقل

یه بار اوردم مگه کار میکرد اخرم همه چیو لک کرد و رفت فقط پول دادم الکی

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم شما وسواس داری وگرنه خونه بدون بچه که هر روز هم یه کارایی توش میشه نباید اینقدر تمیز کاری بخ ...

نه دلیل دارم خونم سرامیکه بخش کمی فرش داره بیشتر سرامیکه نمیدونی چقد لک میشه با موهام همش داره میریزه کافیه یه چیز بریزه زمین چون سرامیکه قشنگ مشهص میشه و اینکه خونمون بزرگه تمیز کردنش سخته

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
خب همسرمم کارش سنگینه بنده خدا از صب میره یهو 6. اینا میاد اونم خستس برا همین نمی تونم به اونم چیزیب ...

میدونم ولی شرایط شما هم سخته

مگه تو خسته نمیشی؟

همسرتون کار میکنه ولی دیگه شبا که میاد خونه میخابه و استراحت میکنه و اخر هفتم استراحت

ولی شما انسان نیستی که حداقل یک روز در هفته هم استراحت کنی؟

هم صبح کار کن هم شب بدو بدو غذا بزار کار کن هم آخر هفته کار کن؟

دیگه نمیشه به این گفت زندگی که عزیزم شما بدون اینکه خودت متوجه بشی ناخوداگاه کم کم افسرده میشی و از زندگی خسته که باعث مشکلات عاطفیتم میشه

کل رو نگاه کن

مشکل کار نیست، مشکل ببخشید باسن گشادیه مرداست که تو خونه دست به سیاه و سفید هم نمیزنن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

میدونم ولی شرایط شما هم سختهمگه تو خسته نمیشی؟همسرتون کار میکنه ولی دیگه شبا که میاد خونه میخابه و ا ...

نه اخه همسرم خیلی وقتا جمعه ها هم سرکاره

حب خستم میدونی روح و جسمم خستس کل هفته فقط میدومم که سرکار به موقع برسم غذامو بپزم برم و فلان فقط اس ...

سلام عزیزم ببخشید ی سوال داشتم میشه بگید شما از ضدلک فرونیاکه چن سال پیش گفته بودید دکتربراتون تجویز کرده بود نتیجه گرفتین؟اخه میخوام ازش بگیرم مرددم ببینم تاثیرداره یا ن   

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱