2777
2789

حوصله ندارم 

راهی ام جز خوندن و دانشگاه رفتن ندارم 

گوشی خیلی مزاحمه نمیتونم کنار بزارم چون ویدیو آموزشی و برنامه باید بگیرم 

چکار کنمممم😭

🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت قول میدم گوشی و بذاری کنار ۹۰ درصد مشکلت حله من دیگه خسته شدم انقد به بچه ها گفتم کم ویدئو ببینی ...

پس چطور بخونن

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بهت قول میدم گوشی و بذاری کنار ۹۰ درصد مشکلت حله من دیگه خسته شدم انقد به بچه ها گفتم کم ویدئو ببینی ...

من زیستم ضعیفه چجوری بخونم پس

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

باسلام

با شروع سال تحصیلی جدید🌱

گروه درسی در قالب گزارشکار ،رفع اشکال و کلی پلن های خفن دیگه زده شده #کاملا‌رایگان

❤️

به همراه برنامه ریزی رایگان و کاملا شخصی سازی شده.😍❤️

بچهاطرح۵روزه

شامل‌چیا‌میشه:👇

کلاس‌های‌فیزیک‌،زیست،شیمی،عربی،ریاضی‌هر‌سه‌پایه‌رایگان.✅

دوره‌تند‌خوانی‌در‌طول‌۵روز‌رایگان.✅

برنامه‌ریزی‌کاملا‌شخصی‌سازی‌شده‌متناسب‌بانیاز‌شما.✅

اموز‌ش‌شیوه‌درست‌برنامه‌ریزی‌مطابق‌با‌نیاز✅

توضیح‌شیوه‌مطالعه‌،تست‌زنی،‌مطالعه‌استراتژیک‌و‌مدیریت‌زمان...✅

و‌کلی‌مزایای‌دیگه...😍

ظرفیت‌باز‌شده

3نفر‌انسانی

2تجربی

1ریاضی

این‌ظرفیت‌دیگه‌باز‌نمیشه‌پس هرکی‌میخاد‌استفاده‌کنه‌👌

اولویت‌با‌بچه‌هایی‌که‌زود‌پیام‌میدن.💛✅

همگی‌کاملا‌رایگانهه⭕️

تمایل داشتید به ایدی ادمین @miss_ap81 پیام بدید.

روبیکا 

لینک گروهم خاستید پیام بدید که بفرستن.

أللَّھُـمَ‌؏َـجِّـلْ‌‌لِوَلیِڪْ‌‌ألْـفَـرَج🌱🤍  /  آرامش است؛ عاقبت اضطراب ها:)✨️

شروع کن از همین فردا همکار مامانم از  اذر بکوب خوند امسال دندون قبول شد خودمم پشت بودم از شهریور میخوندم ولی نوسانی ابان جدی خوندم تا اخر پزشکی اوردم البته دارو و دندانم میتونستم برم خودم نرفتم

بخون... یه روزی حسرت این روز رو میخوری... بخون تا روی پای خودت وایسی... بخون که این زندگی ترسناک تر از کنکور... بخون که بچه ات بگه مامانم این کاره است اونم با افتخار... اگه نخونی پشیمونی برای خودت میمونه... اگه خسته ای ورزش کن... سعی کن حداقل روزی ۵یا۶ساعت بخونی

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

من زیستم ضعیفه چجوری بخونم پس

هیچی 

برا زیست و یا هر درسی که احساس نیاز میکنی ویدیو ببین

سرکلاس اساتید حتی کلی نمونه سوال هم حل میشه

من نمیدونم چرا با وجود اینکه درسنامه خوندن به اندازه ویدیو دیدن وقتگیره و حتی اونقدرا کارآمد هم نیست یه سریا میگن فقط درسنامه 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
از رو درسنامه کتاب کمک آموزشی

خیلی سخته اونطوری ینظر من.با اینکه کنکوری نیستم.

انگار اینطوریه که یچیزیو بخوای ذاتی بلد باشی.

تا یکی بهت اموزش نده نمیشه واقعا

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

شروع کن از همین فردا همکار مامانم از اذر بکوب خوند امسال دندون قبول شد خودمم پشت بودم از شهریور میخ ...

بببخشید پزشکی کجا اوردین؟  روزانس؟ 

همکارمامانتون دندان کجا اورده؟  اونم روزانست؟ 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕