2777
2789
عنوان

بیاین شوهرم رفته با مامانش کت شلوار خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 70 پست

منم گیر یه همچینی مادرشوهر عوضی و بیشعوری افتادم

با شوهرم میرفت طلا میخرید براش که پولاشو پس انداز کنه

الان از دستش دو ماهه قهرم دنبالمم نیومدن 

خداوند شبان من است من محتاج به هیچ کس نخواهم بود 🍀🍀

حتما درموردش صحبت کن خیلی جدی اما بدون دعوا بهش بفهمون که اولین کسی که قراره درباره مسائلی از این قبیل نظر بده شمایی و باید موقع خرید حتی یکدونه جوراب شما رو آدم حساب کنه و نظر بپرسه اما حتما و حتما بدون دعوا یا لحن بد صحبت کن تا الکی جبهه نگیره

واسه ی یک کت و شلوار نیازی نیست عروسی ات را بهم بزنی اما مطمئن شو منظورتو فهمیده

من اوایل از این قبیل کارها از شوهرم دیدم و جدی نگرفتم یعنی ناراحت شدم ولی به روش نیاوردم بعد یهو رفت با پدرش خونه خرید و منو آدم حساب نکرد وقتی خیلی از دستش عصبانی شدم و با گریه بهش گفتم چرا منو آدم حساب نکردی وقتی قراره من توی اون خونه زندگی کنم طفلک گریه اش گرفت و گفت نمی دونستم اینقدر برات مهمه و راست میگفت اگه درباره مسائل کوچیک بی تفاوت نمی موندم یهو اینقدر بزرگ نمیشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا همه تون دیوانه اید 

شماها که دارید اینجور به از هم پاشیدن یه زندکی دامن میزنید حق الناس گردنتون هست و آن دنیا باید پاسخگو باشید 

تو هم ول کن دختر

حالا رفته خریده دیگه 

مگه چیه ول کن تو این اوضاع و احوال به جای این که از لحظه هات لذت ببری بابت یه کت و شلوار داره به خودت زهر میکنی ؟ 

برو فکر مراسمت باش 

به خدا همه تون دیوانه اید شماها که دارید اینجور به از هم پاشیدن یه زندکی دامن میزنید حق الناس گردنتو ...

😐😐😐میگم یه چیزی خوبه بره ازدواج کنن بعد بدتر بشه اوضاع زندگیم عمرش هدر بره؟ همه هم دارن میگن اگه اختلافاتتوت بیشتر از این چیزهاست جدا شو با تو حالت تعلیق نگه دار

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دوستم شوهرش کت شلوارو آینه شمعدون رو با خواهرش تنهایی رفته بودن خریده بودن اون موقع خیلی شاکی بود ولی الان دوتا بچه دارن زندگیشونم خوبه زرنگ بود شوهرشو گرفت تو مشت خودش 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

کت شلوار عروسی منظورنه

حالا مامانش چطور راضی شده باهاش بره برا خرید کت و شلوار، اگه مادر دلسوزی بود دلش برا زندگی پسرش میسوخت، حتما مجبورش می‌کرد که برو با زنت بخر، در تمام خریدها باید زنت هم پیشت باشه، مشخصه که مادرشوهره خوش به حالش شده و از اون کرموهاس 

خب ببین اختلافتون دقیقا چی بوده شاید یه چیزایی شده عصبانی شده و خواسته این شکلی ازت انتقام بگیره که اصلا روشش درست نیست. سعی کردی باهاش حرف بزنی بدون دعوا که بگه چرا اینجوری کرده؟؟

ارع خیلی ولی منو ک میتونس ببره نظر بدم

یه پیام بفرست بگو مگه قرار نبود تنها بری اگر قرار بود مادرتون بیان منم خانومتون بودم و حضورم واجب بود حتی اگر خودم نمیخواستم بیام هم یه تعارف کردن احترام بود اونم زمانی که یک هفته بیشتر تا عروسی نداریم . این کار شما جز دل شکستگی چیزی برام نداشت 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده