2777
2789

خب من تا حدودی قبول دارم اما بخدا  دیدم آدم استرسی که زود حامله شد، تازه همش بهش فکر میکرد حامله شد☹️اصلا مگه نمیگن به هرچی فکر کنی همون میشه پس کو😩

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

به هرچی فکر کنی همون میشه نمیگن

میگن از هر چی بترسی همون سرت میاد

و بله استرس دشمن باروریه، برای همینه که میبینی طرف دیگه ناامید میشه میره از پرورشگاه بچه میاره و فرت بعدش خودشم حامله میشه. چرا؟ چون دیگه بیخیالش شده و استرس نداشته!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن استرس باعث ناباروری میشه، ولی نمیگن هرکس استرس داره 100 درصد نابارور میشه

شما از کجا میدونی بخاطر استرسه؟! شاید این فقط یک عاملش باشه 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

استرس خب هورمونارو یکم تغییر میده سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه 

ولی تاثیرش تا این حد نیست که باعث حامله نشدن بشه. 

اگه اینطوری بود این  همه ادم هرروز کلی استرس رو دارن تحمل میکنن پس باید هیچکدوم حامله نمیشدن که. 

حامله شدن بیشتر به سلامت رحم و تخمدان و اسپرم و اینا مربوط میشه. 

استرس باعث هزاردردومرض میشه

اشتباه منونکن من آدم خیلی استرسیم بخاطرشوهرم

استرس باعث بهم ریختگی شدیدهورمون زنانه میشه

حالایکی حامله نمیشه یکی چاق میشه یکی لاغرمیشه یکی میگرن میگیره و.......گاهیم چندتامریضی باهم میادسراغت

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

استرس خب هورمونارو یکم تغییر میده سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه ولی تاثیرش تا این حد نیست که باعث حامله ...

واسترس شدیدومستقیم روی تخمدان تاثیرمیزاره

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

منم تو اقدامم نمیشه که نمیشه

منم تواقدامم ولی وزنم شدیدابالاست

انشاءالله دامنت سبزمیشه

واسترس شدیدومستقیم روی تخمدان تاثیرمیزاره

خیلی نادره که استرس به تنهایی باعث ناباروری شه. 

ولی خب میتونه تاثیر منفی تو روندش بذاره که موقتیه وقتی منبع استرس و استرس از بین بره دوباره هورمونا و.. به حالت عادیشون برمیگردن 

دورت بگردم خوش قلب مهربون امیدوارم زود خبر بارداریتو بهمون بدی قشنگم

ممنونم عزیزم برام خیلی دعاکن