2777
2789
عنوان

آبان تتر چقد معتبره❓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 45 پست
من بالای 5 میلیون واریز کردم و برداشت کردم میخوای ماموریت کلاب انجام بدی ؟

عه مرسی اره میخواستم همینکارو بکنم مطمئن نبودممم

پنج میلیون واریز کنم باید بعدش چیکار کنم؟تتر بخرم بفروشم؟

چقد میشه بگیری؟

پس مطمئن باشم میده؟

تا نزنی هرچقد دعوت کنی حساب نمیشهبرو قسمت کلابش فعال کن

فعالش کردم ولی مامورت سه نفره نداره

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی نیست؟کلابش؟ببین بالا سمت راست سه تا خط رو بزن روشبرو قسمت کلابش ماموریتارو بخون اونی که بدردت میخ ...

باید احراز هویت کنن در حد فیلم گرفتن؟

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

واقعا؟برداشتن شابدولی برامن داره همین الان دیدم بخدا😂

۵ نفره ۳ تتر

عه مرسی اره میخواستم همینکارو بکنم مطمئن نبودمممپنج میلیون واریز کنم باید بعدش چیکار کنم؟تتر بخرم بف ...

اره میده 

میخوای ۳ دلار بگیری 

ولی ۱۷۰ تومن کارمزد کم می‌کنه 

بنظر من نکن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اره میده میخوای ۳ دلار بگیری ولی ۱۷۰ تومن کارمزد کم می‌کنه بنظر من نکن

کلا سه تتر میده؟😐

یکی میگفت یه تومن که

اینطوری نمیصرفه که🥲😂

بعد فقط یه ماموریتشو فعال کردی؟چرا اونایی که برگشت کارمزد داشتو نزدی؟یا زدی؟

کلا سه تتر میده؟😐یکی میگفت یه تومن کهاینطوری نمیصرفه که🥲😂بعد فقط یه ماموریتشو فعال کردی؟چرا اونای ...

اره سه تا معامله بالای پنج تومن بر پایه تومان بکنی ۳ تتر 

۱۰ نفر دعوت کنی ۱۲ تتر 

آخه اون ها معامله های بالای ۱۰ میلیونه 

صراف داری ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
عه؟طرحشو تغییر دادننچون من مثلا دویست واریز کردم یه تتر گرفتم اونو برداشتننمیتونی پنج تا بزنی؟

اگع در حد فیلم گرفتنه نه

اره سه تا معامله بالای پنج تومن بر پایه تومان بکنی ۳ تتر ۱۰ نفر دعوت کنی ۱۲ تتر آخه اون ها معامله ها ...

اون معاملهای بالای ده میلیون جمعا بود

اشتباه کردی بیشترشو میزنی هشتصد نهصد تومن میگیرفتی خدایی🥲الان من گرفتم ولی چون برای یکیش مشکل داشتم دویست کمتر گرفتم حیف بود☹️😂

اگه حال داری بزن دوباره سودش خوبه

فقط اون نیم تترو نزن نمیصرفه با سرمایه گذاری کریپتو

اره سه تا معامله بالای پنج تومن بر پایه تومان بکنی ۳ تتر ۱۰ نفر دعوت کنی ۱۲ تتر آخه اون ها معامله ها ...

ببین من صرافو وقتی زدم که نمیدونستم میتونی با یه  کد دعوت عمومی و رباتش 330 بگیری🥲😂ولی بعدش یادش گرفتم فقط باید دوتا خط باشه اسم خودت

تو بلد بودی یا مثه من فقط پنجاهیشو گرفتی 

ببین من صرافو وقتی زدم که نمیدونستم میتونی با یه کد دعوت عمومی و رباتش 330 بگیری🥲😂ولی بعدش یادش گ ...

ن بلد نیستم توضیح میدی 

اون معاملهای بالای ده میلیون جمعا بوداشتباه کردی بیشترشو میزنی هشتصد نهصد تومن میگیرفتی خدایی🥲الان ...

الان کدوم بزنم 

ن بلد نیستم توضیح میدی

الان به جز اون خطت که تو صراف ثبت نام کردی خط دیگه ای به اسم خودت داری؟

اگه داری موجودی صرافتو بزن به حسابت

بعد حساب کاربریتو حذف کن(خارج نشو،کلا حذف کن اکه نمیدونی کجاست بگو عکس بدم)

بعد با اون خط دومت که صراف ثبت نام نکردی تلگرام نصب کن

بقیشو بیا تلگرام بهت بگم

یه ربات تلگرامی داره صراف اونجا چندتا ماموریت میده انگام میدی دویست میگیری بعد بهت یه کد دعوت عمومی میدم بین ۱۳۰تا۲۰۰ هدیه میده

تلگرام تو ایدی میدی یا من بدم؟اخه میخوام لینک دعوت ربات خودمو بدم

اینجا میتونم لینکشو بفرستم؟